Translate

Δελτίο11:Το 47% των ενηλίκων του Ντητρόιτ δεν μπορεί να διαβάσει και να γράψει

η επιβολή του ''συριζαϊσμού'' ... τα απότελέσματα της!Αποτέλεσμα εικόνας για η κουλτουρα των προοδευτικων

Αυτά είναι τα επιτεύγματα των μεταρρυθμίσεων στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Αμερικής. 
Το Περιφερειακό Κοινωνικό Ταμείο του Ντητρόιτ «Detroit Regional Workforce Fund» σε μελέτη που έκανε για την ανεργία στα πλαίσια έρευνας του Εθνικού Ινστιτούτου για Γραφή και Ανάγνωση «National Institute for Literacy», με ομοσπονδιακούς πόρους για την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού, , («Addressing Detroit's Basic Skills Crisis») διαπίστωσε ότι το 47% των ενηλίκων στο Ντιτρόιτ, ( ηλικίας 25 ετών και άνω), είναι λειτουργικά αναλφάβητοι , αφού δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανάγνωση, την ομιλία, την γραφή, και την αριθμητική στην καθημερινή τους ζωή .
Στα προάστια του Ντητρόιτ έως και το 33% είναι λειτουργικά αναλφάβητοι. 

Από το 47% των «αναλφάβητων», το 50% έχει απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και το άλλο μισό δεν έχει τελειώσει το σχολείο. 
Οι άνεργοί δεν είναι σε θέση να συμπληρώσουν την αίτηση ακαι το απογραφικό δελτίο του Γραφείου εύρεσης εργασίας και δεν μπορούν να διαβάσουν τις ετικέτες των προϊόντων στο σούπερ Μάρκετ. 

Ως γνωστόν οι «ευαίσθητοι» «Προοδευτικοί» της Ανοιχτής Κοινωνίας από το 1989 έχουν επιβάλει με το άρθρο 28 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την «εκπαίδευση» ως ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα για ένα παιδί. 
Για αυτό άλλωστε στέλνουν τα λαθρο-μεταναστόπουλα με τις μπούργκες στα ελληνικά δημόσια σχολεία. Γιατί οι προνομιούχοι προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά, τα οποία ιδιωτικά δεν παίρνουν «μεταναστόπουυλα», τα οποία «έχουν κάνει εμβόλια μόνο για τη δημόσια εκπαίδευση». 

Τέλος πάντων τα παιδιά των μαύρων των ισπανόφωνων και των φτωχών λευκών πήγαν σχολείο όπως έχουν ανθρώπινο δικαίωμα αλλά δεν έμαθαν να διαβάζουν. Έλαβαν Δωρεάν Τίποτα, αλλά το Κράτος όπως απατούν οι αριστεροί συνδικαλιστές αυξάνει τις δαπάνες για την δωρεάν παιδεία. 
Τα ποσοστά αναλφαβητισμού στο Ντητρόιτ είναι Παναμερικανικό Ρεκόρ.Στο Μίτσιγκαν βρέθηκαν και άλλες πόλεις με υψηλό αλφαβητισμό. Southfield 24%, Warren 17%, Inkster 34%, Pontiac 34%. 
Ο αγώνας των προοδευτικών συνεχίζεται.

                                                                                 Δελτίο11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com