Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η VODAFONE ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΤΗΣ COLOUR YOUTH

Στην κοινότητα της "Colour Youth" που αφορά Τζιβιτζιλούδες, χαϊδοκώληδες, Μπινέδες, Τραβέλια και κάθε αναξιοπρεπή ανθρωπάριο, προχώρησε η Vodafone στην Ελλάδα, όπου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και διαδυκτίου στον χώρο της κοινότητας.

Η ανωμαλία φαίνεται πως έχει την τιμητική της στην εποχή μας και η σιχαμένη προώθηση της εταιρείας προς αυτούς τους ανθρώπους είναι ακόμα ένα σατανικό σημάδι που βιώνουμε εν καιρό αποστασίας στην Ελλάδα.
Εχθές η εταιρεία DIESEL με την νέα της καμπάνια υπέρ της ανωμαλίας, που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση, και σήμερα παίρνει σειρά η Vodafone η οποία δωρίζει τις παροχές της στην ανώμαλη νεολαία του Colour Youth.
Εκοψαν μάλιστα εκεί στην Vodafone πριν λίγες ημέρες και μια πολύχρωμη βασιλόπιτα, η οποία συμβολίζει την ποικιλομορφία των ανθρώπων από την ομάδα DIVERS - LGBT & Friends Network της Vodafone.


Η εταιρεία, προχώρησε σε μια έξυπνη προσπάθεια, αφενός να κερδίσει περισσότερους πελάτες συνδρομητές και αφετέρου να προωθήσει την προπαγάνδα της Νέας τάξης, στηρίζοντας τα υποτιθέμενα δικαιώματα που διεκδικούν οι ΛΟΑΤ στην Ελλάδα.


Τόλμησε να μην πληρώσεις τον λογαριασμό σου στην εταιρεία τηλεφωνίας, και θα δείς αν δεν σου κόψουν τηλέφωνο και ίντερνετ σε λιγότερο από μια εβδομάδα. 

Οι ευαισθησίες τους φτάνουν μέχρι εκεί ! Δεν είδα καμία ανάλογη ευαισθησία από την εταιρεία, να προσφέρει σε οικογένειες οι οποίες τα βγάζουν δύσκολα εις πέρας και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, η σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα δωρεάν τηλεφωνικές παροχές.


atheatignosi 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

''666'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ vid

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ....ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ 

ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ...