Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Κάτι έρχεται» – Ξεκίνησε νυχτερινές ασκήσεις ο ρωσικός Στρατός με αλλαγή του δόγματος για αιφνιδιαστικό πλήγμα στο ΝΑΤΟ! vids

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Η ρωσική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία προετοιμάζει την χώρα για πολεμική σύγκρουση με το ΝΑΤΟ , την οποία ενδεχομένως να θεωρεί πλέον αναπόφευκτη.

Για πρώτη φορά ολοκληρώθηκε το πανρωσικό σύστημα  ραδιοεντοπισμού εχθρικών στόχων σε ολόκληρη την αχανή επικράτεια, το οποίο ενεργοποιήθηκε επίσημα , ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός άμυνας Σ.Σοιγκού.
«Κάτι έρχεται» – Ξεκίνησε νυχτερινές ασκήσεις ο ρωσικός Στρατός με αλλαγή του δόγματος για αιφνιδιαστικό πλήγμα στο ΝΑΤΟ! (βίντεο) - Εικόνα0Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Ρώσος στρατάρχης εξήγησε ότι η δημιουργία του νέου συστήματος ραντάρ επιτρέπει για πρώτη φορά στην ιστορία της κράτους της  Ρωσίας να καλυφθεί ολόκληρη η αχανή έκταση  της χώρας , και να «ελεγχθεί» μέσω ραντάρ από την διοίκηση αεράμυνας .«Με τον τρόπο αυτό, το σύστημα προειδοποιεί για ενεργές πυραυλικές επιθέσεις από στρατηγικούς εναέριους στόχους καλύπτοντας παράλληλα  όλες τις πιθανές  τροχιές πτήσης των βαλλιστικών πυραύλων», δήλωσε ο ΣοιγκούΤην ίδια στιγμή, αλλάζει το  δόγμα μάχης του ρωσικού στρατού και πραγματοποιούνται ασκήσεις των ρωσικών δυνάμεων τις βραδυνές ώρες , με την αρχή να γίνεται στην περιοχή του Όρενμπουργκ, αποδεικνύοντας ότι αλλάζει τελείως η «φιλοσοφία» του γενικού επιτελείου .
Ο ρωσικός στρατός κατά την διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων αποδεικνύει και στην πράξη ότι αλλάζει το  δόγμα και αντί να κινείται σε μετωπική επίθεση, ενισχυμένος από αερομεταφερόμενες δυνάμεις που θα επιτίθονταν στα μετόπισθεν , αυτός θα κινείται μόνο νύκτα και αφού εντοπίσει τα «εχθρικά στρατεύματα» κινούμενος  από τα πλάγια θα αναζητά συνεχώς  την ευκαιρία για την διεξαγωγή αιφνιδιαστικών  επιθέσεων.
Το βαρύ πυροβολικό  θα παράσχει στήριξη με «συμπαγή πυρά» από μάζες μονάδων πυροβολικού και συστοιχίες πυραύλων εδάφους –εδάφους μεγάλου διαμετρήματος, ενώ το  μηχανοκίνητο πεζικό με την χρήση φωτιστικών βλημάτων θα υλοποιεί επιθέσεις κατά του  εχθρού, …… κατατροπώνοντας τον .
Γίνεται ιδιαίτερη μνεία σε αυτόν τον τρόπο διεξαγωγής πολεμικών επιχειρήσεων, για αυτό και η ρωσική ανώτατη στρατιωτική διοίκηση, έστειλε στο Όρενμπουργκ, περισσότερους  από 200 αξιωματικούς βαθμού ταξιάρχου μέχρι στρατηγού , για να   παρακολούθησαν την βραδινή στρατιωτική άσκηση, και να την εφαρμόσουν στην συνέχεια  και οι ίδιοι στις μονάδες τους.
Στο άρθρο μας με τίτλο  (Β. Πούτιν: «Το ΝΑΤΟ αποτελεί την μεγαλύτερη «απειλή» για την ρωσική ασφάλεια»), αναφέραμε ότι ο Ρώσος πρόεδρος υπέγραψε  την νέα  αμυντική βίβλο που περιγράφει  την  στρατηγική της Ρωσίας για το 2017, σε επίσημο έγγραφο  μοιράστηκε σε όλους τους αρμοδίους φορείς.
«Κάτι έρχεται» – Ξεκίνησε νυχτερινές ασκήσεις ο ρωσικός Στρατός με αλλαγή του δόγματος για αιφνιδιαστικό πλήγμα στο ΝΑΤΟ! (βίντεο) - Εικόνα1
Στο βιβλιαράκι αυτό,  η μεγαλύτερη απειλή για το ρωσικό κράτος αποτελεί  ο  Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ).
Αυτό το έγγραφο, το οποίο υπεγράφη από τον Πούτιν εκτιμάται  ότι η στρατιωτική συγκέντρωση του ΝΑΤΟ σε διάφορες χώρες γύρω από την ρωσική επικράτεια, αποτελεί την σημαντικότερη  ξένη απειλή κατά της ρωσικής εθνικής ασφάλειας.
«Η συσσώρευση βαριά εξοπλισμένου  στρατιωτικού δυναμικού της συμμαχίας, η κατοχύρωση της   με παγκόσμιες δράσεις  οι οποίες υλοποιούνται σε παράβαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου, η ενίσχυση της στρατιωτικής δραστηριότητας των χωρών του  δυτικού μπλοκ, η περαιτέρω επέκταση της συμμαχίας, και η  προσέγγιση των ρωσικών  στρατιωτικών  υποδομών που είναι κοντά στα σύνορα, συνιστούν την μέγιστη  απειλή για την ρωσική  ασφάλεια », γράφει  το έγγραφο.
«Κάτι έρχεται» – Ξεκίνησε νυχτερινές ασκήσεις ο ρωσικός Στρατός με αλλαγή του δόγματος για αιφνιδιαστικό πλήγμα στο ΝΑΤΟ! (βίντεο) - Εικόνα2
Η υπογραφή του εγγράφου αυτού έρχεται με φόντο  την συνεχιζόμενη  άνοδο της  στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ,  στην Ανατολική Ευρώπη και τις χώρες της Βαλτικής.
Το ΝΑΤΟ  έχει αυξήσει την δύναμη των στρατευμάτων και εξοπλισμού του  στην Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής, προκειμένου να αποτρέψει μια « φανταστική» ρωσική απειλή . Όλα αυτές οι μετακινήσεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επίκειται πόλεμος ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ρωσίας, πολύ πιο σύντομα από ότι εκτιμούν κάποιοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

''666'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ vid

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ....ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ 

ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ...