Translate

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΕΜΟ vid

Image result for The Navy wants to hide drones in oceans around the worldΜη επανδρωμένα οχήματα που θα αποθηκεύονται σε μορφή κάψουλας στα βάθη της θάλασσας, επεξεργάζεται η αμερικανική υπηρεσία προηγμένης τεχνολογίας DARPA και ο αμερικανικός στρατός, με στόχο να ελέγχουν τους ωκεανούς σε περίπτωση πολέμου.
Οι κάψουλες αυτές θα παραμένουν στο νερό για όσο χρειαστεί και θα ενεργοποιούνται για να καταγράφουν τις κινήσεις των εχθρικών μονάδων, ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να ανέρχονται στην επιφάνεια της θάλασσας και να μετατρέπονται σε UAV, παίρνοντας μέρος σε επιχειρήσεις πολεμικές ή επιτήρησης.Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα AUV θα βρίσκονται σε τα μήκη και τα πλάτη της γης,  και θα ενεργοποιούνται από το Πεντάγωνο όταν αυτό χρειαστεί απαραίτητο.
The research arm of the United States Military, the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), constantly has some new mind-blowing invention up their sleeves. This time, it's an initiative that's looking to hide drones on the seafloor. Here's how DARPA thinks they could make it work. 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com