Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Κέντρα γειτονιάς» τα ελληνικά σχολεία – Τι σημαίνει αυτό vid NWO

Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος. Σε λίγο θα μας το πούνε και ευθέως.
Η Νέα Τάξη Kωλοπραγμάτων επιθυμεί, ειδικά στην Ελλάδα, το «μάντρωμα» των παιδιών σε ολοήμερα πολυπολιτισμικά σχολεία,(ΣΟΒΙΕΤΙΑ) στο πλαίσιο της Ατζέντας 21, στα οποία θα εισαχθεί το Ισλάμ και ο τρανσεξουαλισμός.
Μάλιστα με αφορμή την θεματική εβδομάδα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν οι τρανσέξουαλ και οι γκέυ, ο υπουργός Παιδείας είχε αναφέρει:
«Δεν έχει το δικαίωμα κανένας γονέας να πάρει το παιδί του από το σχολείο για τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας... Γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το παιδί του εάν δεν συμφωνεί με τη θεωρία του Δαρβίνου ή και εάν δεν συμφωνεί με το εγχειρίδιο της ιστορίας... Το σχολείο με ευθύνη του υπουργείου θα οργανώσει αυτές τις συζητήσεις».
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, να αναφέρει σε συμφωνία με τους δημοσιογράφους πως είναι καλό τα παιδιά να μένουν στα σχολεία από τις 8.00 μέχρι τις 20.00 ή και 22.00 το βράδυ (ΝΕW WORLD ORDER)και έκανε λόγο για «κέντρα γειτονιάς» (12.10’), τα οποία, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ και συσίτια, θα απασχολούν τα παιδιά και τις απογευματινές ώρες μέσα στο σχολείο, κρατώντας τα μακριά από τους γονείς, από τους οποίους επιδιώκεται να αποξενωθούν.
Έτσι λοιπόν η Παιδεία οργανώνεται κατά τα αριστερά πρότυπα, όπου το κράτος αναλαμβάνει πλήρως την διαπαιδαγώγηση των παιδιών βάσει της επικρατούσας-κυβερνώσας πολιτικής νοοτροπίας. 
Μαζί με τους Έλληνες μαθητές θα βρίσκονται και τα παιδιά των μουσουλμάνων, τα οποία θα απαιτούν διαφορετική εκπαίδευση και διδαχή του Κορανίου, στο πλαίσιο της πανθρησκευτικής προσέγγισης του θείου που προωθεί η Νέα Τάξη, την ένωση δηλαδή των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη.Τέλος όλοι μαζί θα ρομποτοποιηθούν και θα λειτουργούν ως μαθητές-δούλοι, οι οποίοι καθημερινά, λες και βρίσκονται σε φυλακή, θα δίνουν τα βιομετρικά τους στοιχεί, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις κρατικές σχολικές παροχές και τα συσσίτια, ενώ αργότερα θα τους προσφέρεται η εμφύτευση τσιπ, όπως στους εργαζόμενους σε εταιρείες. Σας φαίνεται κι αυτό τραβηγμένο; Δείτε το βίντεο:
EL.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν