Translate

Σημεία της νεοελληνικής Παρακμής:Οι εναπομείναντες νεοέλληνες πλούσιοι τρέμουν ΚΟΥΡΕΜΑ και αγοράζουν Porsche, σπίτια, καίνε ΛΕΦΤΑ στον Πλούταρχο!


η Kατερίνα είναι οδηγός ταξί με έδρα τα νότια προάστεια. Η ίδια περιγράφει ένα απίστευτο λαικό προσκύνημα που γίνεται στο Posidonio κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
-Η παραλιακή είναι τίγκα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ στο μαγαζί δεν πέφτει καρφίτσα όπως λένε πολλοί πελάτες που τους παίρνω κούρσα μετά την διασκέδαση. Λεφτά υπάρχουν… πιστεύει η Κατερίνα και φέρνει σαν παράδειγμα το Ποσειδώνιο.
Στο μεταξύ και ο εξαιρετικός δημοσιογράφος στο χώρο του αυτοκινήτου Τάκης Τρακουσέλλης αποκαλύπτει ότι τον Ιανουάριο του 2017 υπήρξε αύξηση 800% στις πωλήσεις Porsche, όπως δείχνουν τα στοιχεία της EΛΣΤΑΤ.
Πολύ ανεβασμένες είναι και οι πωλήσεις σπιτιών τον πρώτο μήνα του 2017. Αναλυτές εκτιμούν πως αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτουν την ψυχολογία του κόσμου καθώς είναι διάχυτη η αίσθηση ότι επίκειται κούρεμα στις καταθέσεις!
Οπως θυμάσθε ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε αποκαλύψει ότι ο Τσίπρας δεν ανησυχεί για τις επιπτώσεις ενός κουρέματος στις καταθέσεις επειδή-σύμφωνα με τον πρωθυπουργό-οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λεφτά στις (ελληνικές) τράπεζες.
Φυσικό είναι αυτό αν κρίνουμε από τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και τους επικεφαλής των φαύλων δημοσίων οργανισμών (δείτε εδώ τα πλουσιόπαιδα του ΑΔΜΗΕ) οι οποίοι έχουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό.
Γενικότερα πάντως η ελληνική κοινωνία έχει αποτρελαθεί με αυτά που της συμβαίνουν. Ο κόσμος δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει…

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com