Translate

Στο ΕΛΕΟΣ ηδονιστών του PLAYBOY και μισανθρώπων ΤΑΓΑΡΙΩΝ οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες

Προφανώς οι τύποι που μας κυβερνούν είναι τόσο μισάνθρωποι και εκτός πραγματικότητας. Εκδικητικοί, με μένος απέναντι σε οτιδήποτε δεν είναι κρατικό και απόλυτα ελεγχόμενο.
Το Ασφαλιστικό Τέρας που υπογράφουν οι Κατρούγκαλος_Αχτσιόγλου αποτελεί έναν εμετό των δήθεν αριστερών εξουσιαστών απέναντι στους ελεύθερους επαγγελματίες, τις μικρές ατομικές επιχειρήσεις, τα μπλοκάκια, τους ανθρώπους που τολμούν ένα μικρής κλίμακας επιχειρείν απέναντι σε ένα διεφθαρμένο κράτος που σε πνίγει.
Το Ασφαλιστικό Τέρας των Κατρούγκαλου_Αχτσιόγλου
Βουτηγμένοι στην υποκρισία οι δημιουργοί αυτού του Ασφαλιστικού Τέρατος, ο ανεκδιήγητος Κατρούγκαλος και η εξίσου ανεκδιήγητη Αχτσιόγλου που κυβερνά με το μένος του αριστερού πολιτικού “ταγαριού” που θέλει να εκδικηθεί ότι είναι ξένο στα ψευτοαριστερά πιστεύω τους.
Χαρακτηριστικό του κατσιαπλιαδισμού Κατρούγκαλου είναι το γεγονός ότι αυτός ο τύπος εξαπέλυε αντιμνημονιακούς δεκάρικους ανάμεσα στους Αγανακτισμένους της πλατείας την ίδια στιγμή που αναλάμβανε σαν εργατολόγος με ποσοστά τους κολασμένους που κατέφθαναν στο γραφείο του.
Τον θυμάμαι μια φορά να λέει σε ιδιοκτήτη ταβέρνας στη πλατεία Ελευθερίας του Νέου Ψυχικού να μην πληρώσει τους φόρους και τα χαράτσια κι όταν θα ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα τα χάριζε όλα αυτά. Για τέτοιο απίστευτο δημαγωγικό θράσος μιλάμε. Κι αυτός ο υπουργός είχε τέτοιο σπουδαίο εκτόπισμα που ο Τσίπρας τον αντικατέστησε με την Γραμματέα του!
Κι αυτός αντί να παραιτηθεί και να εξαφανιστεί από προσώπου Γης υποδύεται κάποιο ρολάκι στο υπ. Εξωτερικών.Την ίδια στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και εργαζόμενοι με μπλοκάκια βρίσκονται στην λαιμητόμο του Ασφαλιστικού που δεν είναι άλλο παρά μια δεύτερη εξίσου χυδαία Εφορία.
Μιλάμε για μισάνθρωπα πολιτικά ταγάρια που εκδικούνται με πρωτοφανές μίσος το Επιχειρείν. Εχουμε μπλέξει άσχημα. Από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στους Κατσιαπλιάδες και τα Ταγάρια του ΣΥΡΙΖΑ. Ενα γαμ…κράτος με ηλίθιους ψηφοφόρους.
-Ο Κατρούγκαλος “διαβάζει” ακόμη Playboy…
λέει ένας από τους συναδέλφους του υπουργούς για να αποδώσει την προσωπικότητα του απερίγραπτου μαντηλάκια…
kourdistoportocali.
killbill

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com