Translate

Η Ελληνική Νεολαία σε κίνδυνο: Ο G.Σόρος και οι ανθέλληνες θα γράψουν νέα βιβλία “ιστορίας” για όλες τις τάξεις!

Στα βήματα της Νέας Δημοκρατίας βαδίζει ο Σύριζα, ο οποίος σχεδιάζει ένα πογκρόμ ανθελληνισμού στις ψυχές των Ελληνόπουλων, που παρόμοιό του έχει να γίνει από την σύμπλευση Ρεπούση - Γιαννάκου - Νέας Δημοκρατίας και το
ανεκδιήγητο βιβλίο που έκανε λόγο για «συνωστισμό στις αποβάθρες».
Δεν είναι μονάχα τα «μαθήματα τρανσοφοβίας» ή η λογοκρισία του Επιταφίου του Περικλέους, που οφείλουν να απασχολούν τους γονείς. Δεν είναι μονάχα η εισβολή των λαθρομεταναστών στα σχολεία των Ελλήνων. Οι ανθέλληνες του Σύριζα σχεδιάζουν νέα βιβλία ιστορίας για το πολυπολιτισμικό σχολείο του μέλλοντος που οραματίζονται.
Ειδικότερα, στην εφημερίδα των φωτομοντάζ μίλησε ο Γεράσιμος Κουζέλης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ο οποίος απεργάζεται τις αλλαγές στα σχολικά βιβλία και προγράμματα, που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται οσονούπω στα σχολεία των Ελλήνων.
Εκεί κάνει λόγο για την επιτροπή που έχει αναλάβει τα νέα βιβλία της Ιστορίας και τα όσα λέει είναι όντως φρικιαστικά, αφού ανιχνεύεται ο άκρατος εθνομηδενισμός, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των πλουτοκρατών της υφηλίου μαζί με τον κομματισμό του Σύριζα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Κουζέλης, ο οποίος είναι στέλεχος του Σύριζα και ένας από τους «ακαδημαϊκούς», που στήριξαν την κυβέρνηση του Μνημονίου με την υπογραφή τους, έχει συγκροτηθεί επιτροπή υπό τον Πολυμέρη Βόγληο οποίος ήταν στην ίδια επιτροπή επί επάρατου κλεφτοΠασόκ και αργότερα ήταν στην ίδια λίστα ντροπής που στήριξε τον Σύριζα, προκειμένου να προβεί σε αλλαγές των βιβλίων της Ιστορίας, της οποίας την διδασκαλία θεωρούν «παρωχημένη».
Στην επιτροπή θα μετέχουν επίσης οι εξής:
Γιώργος Κόκκινος: Ανθέλληνας ολκής, ο οποίος είχε βρει το βιβλίο της Ρεπούση... μετριοπαθές και την κατηγορούσε ότι «παρέμεινε προσηλωμένη στη διεργασία ενστάλαξης εθνικού φρονήματος και διαμόρφωσης εθνικής ταυτότητας και ιστορικής συνείδησης»
Χριστίνα Κουλούρη: Καθαρή και φανατική αντιχρυσαυγίτισσα και θιασώτης της παγκοσμιοποίησης και του ανθελληνισμού. Έχει εργαστεί για εκδόσεις του CDRSEE (Κέντρο για την Δημοκρατία και την συμφιλίωση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη), το οποίο χρηματοδοτείται από τον Σόρος μέσω του σκοπιανικού παραρτήματος της εταιρίας του, Open Society Foundation.
Ας δούμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο της, για να αντιληφθούμε τον πνεύμα που διατρέχει το εν λόγω «βιβλίο»: «Κάποιοι όροι που έχουν επιβληθεί για την περιγραφή ιστορικών γεγονότων ή ιστορικών περιόδων αντανακλούν αρνητικές νοοτροπίες. Αυτή είναι η περίπτωση των όρων «Οθωμανικός ζυγός» ή «Οθωμανική Κατοχή» - που σταδιακά εξαφανίζονται από τα βιβλία – αλλά και άλλων όρων που δεν μπορούν να συζητηθούν εδώ.».
Στο ίδιο βιβλίο, σημειωτέον, έχει αρθρογραφήσει και η περιβόητη Θάλεια Δραγώνα…
Βλέποντας ποιοι συμμετέχουν, την φράση του Κουζέλη ότι «ξαναγράφεται η Ιστορία για όλες τις τάξεις», προφανώς πρέπει να την εκλάβουν οι Έλληνες ως απειλή και ως μία προτροπή να προστατέψουν τις ψυχές των παιδιών τους.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com