Translate

Κούλης προς Μέρκελ: Θα είμαι πιο υποτακτικός από τον Άξελ - Δεν θα καθυστερώ τις... μεταρρυθμίσεις

Επί μία ώρα μίλησαν στην Γερμανία ο Μητσοτάκης και η Μέρκελ, χωρίς να βγάλουν πρακτικά, παρά μόνο ξεχωριστές διαρροές, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν.
Βεβαίως, δεν χρειάζονται πρακτικά για να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε. Είχε σπεύσει με δηλώσεις του ο Μητσοτάκης να τα πεί και από πριν. Σας τις παραθέτουμε:
«Όταν πείσουμε πρώτα-πρώτα τους εαυτούς μας, όταν πείσουμε τους Έλληνες πολίτες ότι έχουμε ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο, θα μπορέσουμε στη συνέχεια, φίλες και φίλοι, να πείσουμε την Ευρώπη ότι αξίζουμε καλύτερη συμπεριφορά.»
Κοινώς, ο Μητσοτάκης θέλει να είμαστε «καλά παιδιά», να εφαρμόσουμε κατά γράμμα το Μνημόνιο και τις «μεταρρυθμίσεις» και ακολούθως να πάμε στους διεθνείς τοκογλύφους παρακαλώντας να μας λυπηθούνε.
Σε πλήρη επίρρωση των παραπάνω, οι «διαρροές» της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι ο Μητσοτάκης «υπεραμύνθηκε της ανάγκης επιτάχυνσης των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών» και «εξέφρασε την εκτίμηση πως οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στο θέμα της αξιολόγησης οδηγούν τους πιστωτές σε υπερβολικές απαιτήσεις»Είναι να απορεί κανείς αν τις δηλώσεις Μητσοτάκη τις έγραψε ο Σόιμπλε...
Αποτέλεσμα εικόνας για κουλης ο μαστορας
Στην συνάντηση επίσης συζητήθηκε το «προσφυγικό», στο οποίο επίσης δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προσδοκίες. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι προσφάτως ο Μητσοτάκης είχε πάρει συγχαρητήρια από την Μέρκελ επειδή δεν κάνει αντιπολίτευση στην εθνοκτόνα πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Από τότε, η ΝΔ έφτασε μέχρι να στηρίζει ΜΚΟ που στήνουν Hot Spot. Και πράγματι, όπως διαρρέει η Νέα Δημοκρατία, ο Μητσοτάκης δεν έφερε καμία ουσιαστική αντίσταση και απλώς ζήτησε «πολιτική αλλά και υλική στήριξη από το Βερολίνο».
Είναι απολύτως σαφές ότι ο Μητσοτάκης ενώπιον της Μέρκελ απλώς πλειοδότησε σε δουλοπρέπεια, τονίζοντας ότι συμφωνεί αναφανδόν με το σύνολο των πολιτικών που καταστρέφουν την Ελλάδα, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι αυτός θα είναι πιο υποτακτικός, πιο πειθήνιο όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com