Translate

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΑΣ;

«ΦΑΣΙΣΤΑ ΨΟΦΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ! ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ  ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ; ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!» 

xios-konstantinou
«Είμαι φοιτητής πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ και υπάρχει ένα φορουμ στη σχολη μας, που υποτίθεται ότι μπορεί ο καθένας να γράφει την άποψη του ελεύθερα για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορά θέματα σχολής είτε αφορά οτιδήποτε άλλο θέμα πολιτικό, κοινωνικό κλπ.
Επανειλλημμένα όποτε ανεβάζω κάποιο κείμενο του site σας δέχομαι επίθεση και ζητούν να με διαγράψουν από μέλος του φορουμ. Επίσης εχω δεχτει απειλες παλαιοτερα κλπ.. Δεν ειναι η πρώτη φορά που σας στέλνω, αν κάνετε αναζήτηση στα email σας, εχουμε ξαναεποικοινωνησει μαζι πριν σχεδον 2 χρονια στις 25/3/2015.
''Το θεμα τοτε παρομοιο με το σημερινο.''
Το θεμα που ανέβασα σημερα αφορα τις ΜΚΟ που συμμετέχει ο Κωνσταντινου το οποιο ανεβάσατε σήμερα στο site σας και οπως καταλαβατε καποιοι αριστεριστες της σχολης μου ενοχλήθηκαν οπως ενοχλούνται και καθε φορα που παιρνω το λογο σε αυτο το φορουμ.
Θα ηθελα  προς ηθικη μου ικανοποίηση προπαντός αλλά και προς αποκατάσταση τις αληθείας να μπείτε στον κόπο να απαντήσετε σ αυτούς μέσα από το site σας γιατί πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν ενα μάθημα όλοι αυτοί που το παίζουν ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις, αλλα οταν πεις κατι που δεν συμφωνούν πέφτουν να σε φάνε και φτάνουν ακόμα και να σε απειλούν προσωπικα (παλαιοτερα).
Εχω κοντραριστεί άπειρες φορές για τετοια θέματα, έχω φάει τεράστια λάσπη και ύβρεις (φασίστα, ψόφα, είσαι χρυσαυγιτης, πες μας που μενεις να ερθουμε να σε βρουμε κτλ..)
Σας επισυνάπτω 6 φωτογραφίες έχοντας κάνει Print screen την επίμαχη συζήτηση για να μπορέσετε να δειτε τι εχει υποθει ακριβως και τις υβρεις που εχετε και εσεις σαν site αλλά και σαν Στέφανος Χιος προσωπικά.
1.χιος2.χιος3.χιος4.χιος5.χιος6.χιος
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας και ελπιζω να απαντήσετε σ αυτους με οποιον τρόπο πιστεύετε οτι ειναι καλύτερο.
Να είστε καλά και καλή συνέχεια»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
makeleio

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com