Translate

ΕΚΤΑΚΤΟ>Εντολή να συλλαμβάνονται οι Ελληνες στις πύλες εισόδου της Ολλανδίας!


ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
Απίστευτο αλλά σχεδόν τρομακτικό!
Διαρροές σοκ από το στρατόπεδο του Βίλντερς που προηγείται
Το  Κόμμα της Ελευθερίας του Γκερτ Βίλντερς σε περίπτωση που καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση (έχουν εκλογές στις 15 Μαρτίου) σχεδιάζει να συλλαμβάνει στις πύλες εισόδου της χώρας τούς κατοίκους της Ελλάδας που ταξιδεύουν και να δεσμεύει ότι περιουσιακό στοιχείο κουβαλάνε πάνω τους!!!
Κι αυτό για να ξεχρεώσουμε τα δις που οφείλουμε στην Ολλανδική κυβέρνηση και τα οποία αποτελούν το 4% της συνολικής οφειλής όπως δείχνει αυτός ο ανατριχιαστικός πίνακας.
Αυτό διαρρέουν από το στρατόπεδο του κόμματος του Βίλντερς ενώ ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος στην Ολλανδία ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 15ης Μαρτίου. Το Κόμμα της Ελευθερίας του Βίλντερς προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Με βάση τις πιο πρόσφατες μετρήσεις, αναμένεται να συγκεντρώσει το 20% των ψήφων. Το συντηρητικό κόμμα του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε αναμένεται να τερματίσει δεύτερο με 16%, σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις.
Πρόσφατο γκάλοπ της εταιρίας Motivaction αποκάλυψε ότι το 61% των ψηφοφόρων θεωρούν τους Ολλανδούς πολιτικούς «ελιτιστές, αναξιόπιστους και ανέντιμους».
Οπως διαπιστώνει κανείς μετά τις παραπάνω διαρροές από το στρατόπεδο του Βίλντερς έχουν βάση όσα υποστήριξε ο Γιάννης Στουρνάρας για τις συνέπειες τυχόν επιστροφής μας στη Δραχμή:
«Θα συλλαμβανόμαστε στα σύνορα, δεν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά, καλώντας όσους ονειρεύονται αλλαγή νομίσματος «να ταξιδέψουν στη Βόρεια Κορέα για να καταλάβουν πόσο ωραία θα είναι αν το κάνουμε αυτό».
Kαι καλά να συλλάβουν τον Παπαδημούλη, το ζεύγος Παπαδημητρίου, το ζεύγος Τσακαλώτου, τον Σταθάκη, τον Μπαλαφίνιο και τ΄άλλα πλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ολο και κάτι θα τους βρουν πάνω τους. Οι φοιτητές όμως που σπουδάζουν στην Ολλανδία και οι γονείς τους τι φταίνε;
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com