Translate

Αποθρασύνθηκαν οι πράκτορες της Άγκυρας: τούρκος δημοσιογράφος ζητά να γίνει εισβολή σε Θράκη και Θεσσαλονίκη!

Αποθρασύνθηκαν οι πράκτορες της Άγκυρας: τούρκος δημοσιογράφος ζητά να γίνει εισβολή σε Θράκη και Θεσσαλονίκη!Πατώντας πάνω στην ένταση της τουρκικής επιθετικότητας και, πολύ περισσότερο στην δειλία των εκάστοτε κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου», ακόμα και οι δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας ξεσαλώνουν τελείως και προβαίνουν σε απίστευτα προκλητικές δηλώσεις.
Ο λόγος για τον τούρκο δημοσιογράφο Αϊτάν Ντεμίρ, ο οποίος δίνει συγχαρητήρια στον αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Χουλουσί Ακράρ για την «απόβαση» που πραγματοποίησε στα Ίμια στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά δεν σταματά σε αυτό: συνεχίζει και του προτείνει να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει την απελευθέρωση της Ελληνικής Δυτικής Θράκης και κυρίως των περιοχών της Ξάνθης και της Κομοτηνής, ενώ δεν διστάζει να καλέσει τον Χουλουσί Ακάρ να ανακαταλάβει και την… Θεσσαλονίκη! Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτά τα κείμενα του τούρκου δημοσιογράφου αναδημοσιεύονται από τουρκόφωνη εφημερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης!
Το κείμενο του τούρκου δημοσιογράφου, όπως μεταφράστηκε από τα tourkikanea.gr, αναφέρει μεταξύ άλλων: «H Ελλάδα αποφάσισε να μην εκδώσει τους 8 πραξικοπηματίες προδότες. Δεν εκπλαγήκαμε. Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. Άλλα είναι τα στοιχεία που εκπλήσσουν. Το παρελθόν των Ελλήνων είναι γεμάτο από απίστευτες ασχήμιες. Όλοι ξέρουν το τι κακίες έκαναν σε βάρος του τουρκικού έθνους. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ανατολία συνώνυμο του εχθρού είναι το “Έλληνας”. [...] Επίλογος: Σωστή η απόβαση στα Ίμια του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ αλλά ελλιπής. Πρέπει να γίνουν σχέδια για απελευθέρωση Ξάνθης , Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης».
Ανεξάρτητα από την αθλιότητα και την θρασυδειλία του εν λόγω τούρκου, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα όσα υποστήριξε αναδημοσιεύθηκαν, όπως αναφέραμε προηγουμένως, από τουρκόφωνη εφημερίδα, η οποία εκδίδεται στην Ελληνική Θράκη. Κάτι τέτοιο δείχνει το μέγεθος της ασυδοσίας του τουρκικού προξενείου στην περιοχή, καθώς έχει φροντίσει επί της ουσίας να υποκαταστήσει τις Ελληνικές αρχές και να δείξει ότι μπορεί να ελέγχει τα πάντα στην Θράκη.
Το οριστικό κλείσιμο αυτής της ανθελληνικής σφηκοφωλιάς αποτελεί άμεση επιτακτική ανάγκη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com