Translate

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ- Στη Σαουδική Αραβία με μπούργκα η Ελενα Κουντουρά- Α ΡΕ…ΛΕΠΕΝ ΜΑΓΚΑΚΙ…

ImageHandlerΤο Ριάντ επισκέφθηκε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Η υπουργός πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα για την περαιτέρω προώθηση της Ελλάδα ως δημοφιλούς προορισμού στη Σαουδική Αραβία. Στις συναντήσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, φόρεσε μπούργκα.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ ΠΟΥ

ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΑΝΤΙΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ…! ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΚΑΚΙ Η ΛΕΠΕΝ! ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΑΝΤΙΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΦΤΗ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ-ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Ο «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ» ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ!

Η κ. Κουντουρά συμμετείχε στο γεύμα που παρέθεσε ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Mπιν Αμπντουλαζίζ Aλ Σαούντ προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και της αποστολής υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης. Επίσης, συμμετείχε στις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις οποίες συζητήθηκαν και θέματα διμερούς τουριστικού ενδιαφέροντος βεβαίως πάντα με μπούργκα.
makeleio

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com