Translate

AYTO TO KARAGKIOZILIKI ME TOYS ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ANTEΞOYSIASTES ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! vid

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ! Ή ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ;Image result for Επίθεση ξυλοδαρμου στο Ωραιόκαστρο

Αγρια επίθεση από έξι αντιεξουσιαστές δέχτηκε στο προαύλιο του πρώτου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου μέλος της «Πατριωτικής Κίνησης».
Οπως δείχνει και το βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα seleo.gr την ώρα που το θύμα μπήκε μέσα στο σχολείο, ώστε να διαμαρτυρηθεί κατά της φοίτησης ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ  λαθρομεταναστών, τον πλησίασαν έξι άτομα και τον χτύπησαν με ξύλα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ νεαρός άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια συμπλοκής, που σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο τραυματίας φέρει κακώσεις στο πρόσωπο.
Πρόκειται για μέλος της ομάδας «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών», που βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι έξω από το σχολείο, . Στον ίδιο χώρο είχαν συγκεντρωθεί και μέλη αντιρατσιστικής κίνησης,(αριστεριστες του g. soros και του διεθνιστικού παρακράτουςενώ δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούσαν να αποτρέψουν συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την προγραμματισμένη αποχώρηση των μουουλμάνων λαθρομετανατών που φοιτούν στη συγκεκριμένη δομή εκπαίδευσης . Μετά και την παραλαβή του τραυματία από το ασθενοφόρο τα μέλη και των δύο ομάδων αποχώρησαν από την περιοχή του σχολείου.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com