Translate

Δελτίο των 11: Άξελ - Ρότσιλντ και σιωνοκρατία

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ ροτσιλντΗ Εβραιοκρατία κοστίζει

Άξελ Τσιπρά Οβριόπουλος: Η Ελλάδα δεν θα διαταράξει το μέτωπο των Σόρος και των Ρότσιλντ σε περίπτωση επιβολής αυστηρότερων κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας 

ΥΓ. Και οι αυστραλοπίθηκοι Έλληνες που ψηφίζουν εκείνον και τον Κούλη, θα πληρώνουν τη νύφη.
Μιλάει σε αυστραλοπίθηκους, τα λέει με ειλικρίνεια, και δεν τον καταλαβαίνουν.«Η Ελλάδα είναι κράτος-μέλος της ΕΕ και παρά το γεγονός ότι είχε ιδιαίτερο οικονομικό συμφέρον να υπάρξει άμεσα μια διευθέτηση της κρίσης και να αρθούν οι κυρώσεις και συνεπώς τα αντίμετρα που επηρέασαν εξαιρετικά οδυνηρά την ελληνική οικονομία, εντούτοις δεν διασπάσαμε την ευρωπαϊκή ενότητα σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα». 
Αυτά είπε ο Αξελ Οβριόπουλος στο Κίεβο δίπλα από τον νεοναζί και αιμοσταγή Πορόσένκα, και μετά σκούπισε το αίμα από την παλάμη του.
Ο Αξελ ομολόγησε την Εβραιοκρατία που τσουρουφλίζει τον ελληνικό λαό. 
Τα «μέτρα», για το «πλεόνασμα» του 2018, ξεκινάνε από κατάργηση της «ζημιάς» στα «έσοδα» από τις κυρώσεις στη Ρωσία. Από εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσουν τις περικοπές και όχι από τα εισοδήματα των Ελλήνων.
Αλλά οι ΕΚΟΥΜΟΥ είναι η Εβραιοκρατία. Είναι ρουφιάνοι των τοκογλύφων και τσουρουφλίζουν με καυτό λάδι τους Έλληνες. Όπως έκαναν οι «δανειστές» και στην Πελοπόννησο , μετά τα Ορλοφικά.

Τάλε κουάλε.


Γιατί πήγε ο Αξελ να δει τον "διεφθαρμένο" και φασίστα Πορόσενκα, αφου το "μεγάλο φαγοπότι τελείωσε"; Διότι το μεγάλο φαγαπότι της "Συναγωγής" του θείου Ρότσιλντ συνεχίζεται!
Μέτρα 3,6 δις ευρώ ζητούν οι «θεσμοί».Πολλοί καλά!
-Καταργείστε το Υπουργείο του Μουζάλα και κόψτε όλες τις δαπάνες για τους «δυστυχισμένους τζαμπατζήδες». Να τους ντύνει να τους ταΐζει και να τους στολίζει η «πλούσια» Ευρώπη και η "Ανοιχτή Κοινωνία".

                                                                                            Δελτίο11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com