Translate

Διηπειρωτικοί Κινεζικοί πύραυλοι στοχοποίησαν τις ΗΠΑ! – Μεγάλη στρατιωτική κινητοποίηση της Κίνας vid

Mεγάλη στρατιωτική κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κίνα με μαζικές αναπτύξεις οπλικών συστημάτων όπως βαλλιστικών πυραύλων DF-21, αντιπλοϊκών κτλ. Πρόκειται για πρωτοφανής κλιμάκωση καθώς οι στρατιωτικές κινήσεις
μεταδίδονται σε ζωντανή μετάδοση αυτή τη στιγμή ενώ οι Κινέζοι Στρατηγοί αναφέρουν «Οι Αξιωματικοί μας και οι στρατιώτες μας είναι σε θέση μάχης»!
Ταυτόχρονα αναφέρεται ότι τα ρωσικά πλοία στις Φιλιππίνες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμάχη στη Νότια Σινική Θάλασσα και ότι ο πρόεδρος της χώρας Ρ.Ντουτέρτε θα σκίσει τις συνθήκες συμμαχίας με τις ΗΠΑ!
Η Κίνα έχει αναπτύξει επίσης τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ICBM Dongfeng-41 στο βορειοανατολικό προάστιο Heilongjiang το οποίο συνορεύει με την Ρωσία στην Άπω Ανατολή για να προστατεύονται από τους ρωσικούς S-400.
Την ίδια στιγμή Αμερικανοί πεζοναύτες με Ν.Κορεάτες πραγματοποιούν συνεκπαίδευση.
Σε  ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των κινεζικών ΕΔ  αναφέρεται η πρόταση  «πόλεμος με τις ΗΠΑ τώρα» ως  μια «ωμή πραγματικότητα» για αυτό που λαμβάνει χώρα «στα νερά της περιοχής στα οποία η «θερμοκρασία» έχει ανέβει απότομα και «κοχλάζουν» από την παρουσία τεράστιου αμερικανικού στόλου.
Η ανακοίνωση στο κινεζικό υπουργείο άμυνας αναρτήθηκε από υπάλληλο στο εθνικό τμήμα  άμυνας που ανήκει στην πανίσχυρη κινεζική  κεντρική στρατιωτική επιτροπή, η οποία ελέγχει στην ουσία την αχανή χώρα .
Το Πεκίνο έδωσε αμέσως εντολή στους διοικητές των χερσαίων, ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων να θέσουν σε υψηλή ετοιμότητα τις δυνάμεις τους ενόψει «εξελίξεων» στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό,
«Αν η νέα αμερικανική κυβέρνηση ακολουθήσει αυτή την διαδρομή και  υιοθετήσει αυτή τη στάση, τότε αυτό θα οδηγήσει σε έναν πόλεμο μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ , και αυτό  θα ισοδυναμούσε με  το τέλος της ιστορίας των ΗΠΑ ή ακόμα και όλης της ανθρωπότητας»,  αναφέρει ο Jin Canrong, αναπληρωτής κοσμήτορας του Πανεπιστημίου της Κίνας στην εφημερίδα.
Ο ίδιος είπε: «Παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν  να στείλουν  τρία αεροπλανοφόρα  στην περιοχή του δυτικού  Ειρηνικού , εμείς έχουμε την δυνατότητα,   εάν εισβάλουν  στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας, να τα καταστρέψουμε  όλα».
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com