Translate

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ «ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ» ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ…

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΡΚΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί στην Τουρκιά μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα με τις αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις, η είδηση ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον αρχηγό του Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρολγου, ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει απόπειρα δολοφονίας του.
Η προειδοποίηση αυτή έρχεται να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά που ήδη καίει την τουρκική επικαιρότητα και όπως αναγγέλλεται, θα αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας δημοσίων προσώπων με πρώτο τον αρχηγό του κεμαλικού Λαϊκού κόμματος.
Τα πνεύματα είναι άκρως οξυμμένα και μετά τα μακελειό της Reına όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει, ενώ έντονες κατηγορίες εκτοξεύονται κατά των υπηρεσιών πληροφοριών για ελλιπή πληροφόρηση σχετικά με την δραστηριότητα των τρομοκρατών.
Η προειδοποίηση στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ, έγινε σχεδόν αμέσως μετά την επίθεση στην Reina καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν για επικείμενες επιθέσεις κατά πολιτικών προσώπων από ισλαμιστικούς κυρίως κύκλους.
Το «παιχνίδι» χοντραίνει επικίνδυνα στην γειτονική χώρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com