Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ''Θηρίο'' ζητάει «παγκόσμια κεντρική τράπεζα» και «παγκόσμια αρχή»! NWO

Το Βατικανό έκανε έκκληση μέσω επίσημου εγγράφου της νομικής του υπηρεσίας υπογεγραμμένο από τον Πάπα(''να καταράσθε αυτός θα είναι η αιτία του Κακού'') για για την δημιουργία μιας «παγκόσμιας δημόσιας αρχής» και μιας «κεντρικής τράπεζας
του κόσμου» με σκοπό να εξαφανιστούν οι  «ξεπερασμένες» τακτικές των εθνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κάθε χώρας .
Ο κύριος λόγος που επικαλούνται οι ειδικοί από το Βατικανό για αυτήν την πρόταση είναι ότι τα εθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι παρωχημένα και συχνά αναποτελεσματικά  στον έλεγχο των παγκόσμιων προβλημάτων και μαζών.
Αυτό αναφέρει έγγραφο του τμήματος δικαιοσύνης του Βατικανού το οποίο κατηγορεί την «ειδωλολατρία των  αγορών» καθώς και την «νεο-φιλελεύθερη σκέψη» ζητώντας αποκλειστικά  τεχνικές λύσεις στα παγκόσμια οικονομικά προβλήματα.
Το έγγραφο 18 σελίδων, με τίτλο «προς την μεταρρύθμιση των διεθνών συστημάτων χρηματοοικονομικής και νομισματικής πολιτικής στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας δημόσιας αρχής», ήταν πολύ συγκεκριμένο  ζητώντας, για παράδειγμα,  φορολογικά μέτρα επί των χρηματοοικονομικών συναλλαγών.
«Η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση που ο κόσμος βιώνει αποτελεί  πρόκληση για όλους, εταιρείες  και πολίτες , και πρέπει  να εξεταστούν  σε βάθος οι  αρχές και οι πολιτιστικές και ηθικές αξίες στη βάση της κοινωνικής συνύπαρξης», ανέφερε συγκεκριμένα.
«Στην πραγματικότητα, η κρίση αποκάλυψε συμπεριφορές, όπως ο εγωισμός, η συλλογική απληστία και η αποθησαύριση των αγαθών σε μεγάλη κλίμακα»,  προσθέτοντας ότι η παγκόσμια οικονομία χρειάζεται μια «ηθική της αλληλεγγύης» μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών.
«Αν δεν βρεθούν λύσεις στις διάφορες μορφές της αδικίας, οι αρνητικές συνέπειες που θα ακολουθήσουν σε  κοινωνικό , πολιτικό  και οικονομικό  επίπεδο θα  δημιουργήσουν  ένα κλίμα αυξανόμενης εχθρότητας, ακόμα και βίας, και εν τέλει θα υπονομεύσουν τα ίδια τα θεμέλια των δημοκρατικών θεσμών , ακόμα και αυτά που θεωρούνται ως  σταθερές του πολιτισμού μας», συνέχισαν οι «άγιοι» ( τρομάρα τους) πατέρες της καθολικής εκκλησίας.
Απευθύνεται  επίσης έκκληση για τη δημιουργία «μιας υπερεθνικής αρχής» με παγκόσμια εμβέλεια και «οικουμενική δικαιοδοσία» για να καθοδηγήσει τις οικονομικές πολιτικές και αποφάσεις.
Η αρχή αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει από τα Ηνωμένα Έθνη ως σημείο αναφοράς , αλλά αργότερα πρέπει να γίνει ανεξάρτητη και να διαθέτει την εξουσία για να ελέγξει τις  αναπτυγμένες χώρες που δεν πρέπει να έχουν την  δυνατότητα να ασκούν πλέον  «υπερβολική δύναμη κατά  των πιο αδύναμων χωρών».
Σε ένα τμήμα του εγγράφου  εξηγείται γιατί το Βατικανό αισθάνθηκε τη μεταρρύθμιση της παγκόσμιας οικονομίας ως απαραίτητη τώρα, και  αναφέρει :
«Σε οικονομικά και χρηματοπιστωτικά θέματα, οι πιο σημαντικές δυσκολίες  προέρχονται από την έλλειψη ενός αποτελεσματικού συνόλου  δομών που μπορούν να εγγυηθούν , εκτός από την δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος διακυβέρνησης,   την αποτελεσματική λύση οικονομικών  και  διεθνών  χρηματοοικονομικών προβλημάτων».
Το  Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δεν έχει  πλέον τη δύναμη ή την ικανότητα να σταθεροποιεί τον κόσμο και να χρηματοδοτεί δίνοντας την   συνολική  απαιτούμενη ποσότητα  χρήματος , και δεν είναι  πλέον σε θέση να παρακολουθεί  αποτελεσματικά τους πιστωτικούς κινδύνους  σχετικά με το σύστημα αυτό» .
Ο κόσμος χρειάζεται ένα «ελάχιστο κοινό σύνολο κανόνων για τη διαχείριση της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής αγοράς» και «κάποια μορφή παγκόσμιας νομισματικής διαχείρισης.
Στην πραγματικότητα, μπορεί κανείς να δει μια αναδυόμενη απαίτηση για ένα σώμα που θα πραγματοποιεί  τις λειτουργίες ενός είδους« κεντρικής παγκόσμιας τράπεζας » που θα ρυθμίζει τη ροή και το σύστημα των νομισματικών ανταλλαγών παρόμοια με τις εθνικές κεντρικές τράπεζες», ανέφερε το έγγραφο.
Το έγγραφο, το οποίο παρουσιάστηκε  σε συνέντευξη Τύπου και αναγνώρισε ότι μια τέτοια αλλαγή θα χρειαστεί  χρόνια για να επιβληθεί.
«Φυσικά, αυτή η μεταμόρφωση θα γίνει εις βάρος μιας σταδιακής  μεταβίβασης ενός μέρους των αρμοδιοτήτων του κάθε έθνους σε ΜΙΑ ΑΡΧΗ αλλά  και σε περιφερειακές αρχές, αλλά αυτό είναι απαραίτητο σε μια εποχή που ο δυναμισμός της ανθρώπινης κοινωνίας  της οικονομίας και η πρόοδος της τεχνολογίας υπερβαίνει τα σύνορα, τα οποία είναι στην πραγματικότητα ήδη πολύ διαβρωμένα  σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο».
Πίσω μου  σε έχω…
πηγη:pentapostagma

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι