Translate

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS ετοιμάζουν επιθέσεις με χημικά όπλα σε ευρωπαϊκές πόλεις

Ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία και στο Ιράκ απέδειξε συν τοις άλλοις ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες-μισθοφόροι είναι σε θέση να κατασκευάζουν και να χρησιμοποιούν χημικά όπλα. Το Ισλαμικό Κράτος έχει εκπαιδεύσει δεκάδες τζιχαντιστές στην χρήση χημικών όπλων, τζιχαντιστές οι οποίοι πιθανότατα βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη και
ετοιμάζονται για επιθέσεις αυτοκτονίας με χημικές βόμβες (μέσω ποιάς πύλης εισόδου βρέθηκαν στην Ευρώπη νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε). Τις πληροφορίες για την εκπαίδευση τζιχαντιστών στα χημικά όπλα και την αποστολή τους στην Ευρώπη μας τις μεταδίδει η κουρδική οργάνωση YPG της Συρίας, αλλά τις ίδιες πληροφορίες έχουν και οι μυστικές υπηρεσίες της Ιταλίας, Γερμανίας, Γαλλίας και Βρετανίας.
Οι κανίβαλοι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας, του Κατάρ και του Ισραήλ έχουν ήδη κάνει χρήση χημικών όπλων εναντίον κουρδικών θέσεων στην Συρία και στο Ιράκ. Στην ιστοσελίδα μας πολλάκις έχουμε αναφερθεί για αυτές τις επιθέσεις των ισλαμοσυμμοριτών με χημικά όπλα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Πού βρήκαν όμως οι τζιχαντιστές τα χημικά όπλα και πως απέκτησαν την τεχνογνωσία κατασκευής και χρήσης αυτών; Μια σύντομη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή θα μας κατατοπίσει.
Κατά την διάρκεια του οκταετούς πολέμου Ιράκ-Ιράν (1980-1988) ο Σαντάμ Χουσεΐν έκανε χρήση χημικών όπλων εναντίον των Ιρανών και κυρίως εναντίον των Κούρδων του Ιράκ, οι οποίοι είχαν συμμαχήσει με την Τεχεράνη. Παρενθετικά αναφέρουμε ότι παρ’ όλη την χρήση χημικών όπλων ουδέποτε η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοι της εκείνη την εποχή, ούτε καν ο ΟΗΕ, κατονόμασαν ή κατηγόρησαν το Ιράκ του Σαντάμ για αυτό το έγκλημα πολέμου. Το έπραξαν πολύ αργότερα όταν πλέον ο Σαντάμ δεν ήταν σύμμαχός τους.
Τα εργοστάσια παραγωγής χημικών όπλων του Σαντάμ κατασκευάστηκαν και εξοπλίστηκαν από γερμανικές εταιρίες και βρίσκονται στις περιοχές Σαμάρα και Φαλούτζα του Ιράκ. Η γερμανική εταιρία «Water Engineering Trading GmbH» με έδρα το Αμβούργο πρόσφερε επί πολλά έτη με προσωπικό και τεχνογνωσία τις υπηρεσίες της στον Σαντάμ, εν γνώσει βέβαια των γερμανικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και των κυβερνήσεων Γερμανίας και ΗΠΑ. Τα χημικά εργοστάσια της Σαμάρα και Φαλούτζα είχαν την δυνατότητα να παράγουν ημερησίως πάνω από 20 τόνους πρώτων υλών για τα θανατηφόρα νευροτοξικά υγρά Σαρίν και Ταμπούν. Ο Σαντάμ μετά το πέρας του πολέμου με τους Ιρανούς σταμάτησε την παραγωγή χημικών όπλων και δεν χρησιμοποίησε τα αποθέματα νευροτοξικών πρώτων υλών που είχε ούτε κατά την διάρκεια της πρώτης εισβολής των ΗΠΑ στην χώρα του το 1990, αλλά ούτε και κατά την δεύτερη εισβολή το 2003.
Μετά την δεύτερη εισβολή των ΗΠΑ και την στρατιωτική κατοχή του Ιράκ επί περίπου μια δεκαετία οι Αμερικανοί υποτίθεται ότι είχαν καταστρέψει όλες τις αποθηκευμένες πρώτες ύλες για χημικά όπλα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που διέρρευσαν από την γερμανική μυστική υπηρεσία BND, αλλά και σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας New York Times, το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους μετά την κατάληψη των πόλεων Σαμάρα και Φαλούτζα έφερε στην κυριότητα του μεγάλες ποσότητες των άκρως επικίνδυνων νευροτοξικών υγρών Σαρίν και Ταμπούν, νευροτοξικά υγρά τα οποία όλως περιέργως δεν είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν και να καταστρέψουν ολοσχερώς οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Μετά λοιπόν την «λεηλασία» των δυο χημικών εργοστασίων της Σαμάρα και Φαλούτζα αλλά και την προσχώρηση στις τάξεις τους πολλών σουνιτών τεχνικών και επιστημόνων των δυο αυτών εργοστασίων, οι ισλαμοσυμμορίτες κατέχουν μεγάλες ποσότητες τοξικών ουσιών με τις οποίες μπορούν να κατασκευάσουν χημικά όπλα-βόμβες.
Πολλές φορές κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου η Οργάνωση για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) κατηγόρησε το Ισλαμικό Κράτος για χρήση χημικών αερίων εναντίον των Κούρδων στο έδαφος του Ιράκ και της Συρίας και εναντίον του συριακού κυβερνητικού στρατού, ενώ η ίδια οργάνωση έχει γνωστοποιήσει ότι οι τζιχαντιστές είναι σε θέση να κατασκευάσουν χημικά όπλα, αφού διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και τεχνολογία και έχουν πρόσβαση στις απαιτούμενες πρώτες ύλες. Η Οργάνωση OPCW στο πρόσφατο παρελθόν με ανακοίνωση της έχει αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό οι ισλαμοσυμμορίτες να χρησιμοποιήσουν τα χημικά όπλα σε επιθέσεις αυτοκτονίας όχι μόνο στην Μέση Ανατολή αλλά και στην Ευρώπη. Προ ολίγων μηνών ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε για τον κίνδυνο χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής από τους τζιχαντιστές, για τον κίνδυνο «χημικής τρομοκρατίας», τονίζοντας ότι σύντομα η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει αυτή την απειλή.
Η απελευθέρωση της Συρίας και οσονούπω του Ιράκ μειώνει τα περιθώρια των ισλαμιστών τρομοκρατών να δράσουν στην Μέση Ανατολή. Αυτό το γεγονός ενθαρρύνει τις κινήσεις επιστροφής των τρομοκρατών στην Ευρώπη με σχέδια επιθέσεων σε μεγάλες πόλεις, επιθέσεις οι οποίες θα έχουν χιλιάδες θύματα, κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί «εύκολα» με την χρήση χημικών όπλων. Προ ημερών ο Βρετανός υπουργός Ασφαλείας Ben Wallace έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, αναφέροντας ότι οι τζιχαντιστές ετοιμάζονται για  χτύπημα με χημικά όπλα στην Ευρώπη έχοντας ως στόχο μεγάλο αριθμό θυμάτων.
Οι ισλαμολάγνες κυβερνήσεις της Ευρώπης, το «συνταγματικό» τόξο της Ευρώπης, αυτοί δηλαδή που εξέθρεψαν το τέρας του ΙSIS για να αποσταθεροποιήσουν μη αρεστά κράτη και κυβερνήσεις στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, αυτοί που μας έριξαν στον λάκκο με τα φίδια της ισλαμικής τρομοκρατίας, φέρουν ακεραία την ευθύνη για τα όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών στην Ευρώπη και για αυτές που σίγουρα έπονται. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας είναι ότι αυτοί που μας έριξαν στον λάκκο με τα τζιχαντιστικά φίδια δεν μπορούν και να μας βγάλουν από αυτόν. Η σωτηρία μπορεί να προέλθει μόνο από τα εθνικιστικά κινήματα που αυτή την εποχή γιγαντώνονται σε όλη την Ευρώπη.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com