Translate

H βουτιά Ζαχόπουλου, οι επιχειρηματίες και η σύγκρουση ΜΑΞΙΜΟΥ με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διορίζουν με βουλιμία στο Δημόσιο, δεν χρειάζεται να το γράψει ο Γρηγόρης Τζιοβάρας
Πράγματι έχει πολύ ενδιαφέρον η σύγκρουση Μαξίμου-Πρώτου Θέματος. Κι αυτό γιατί σχεδόν οι ίδιοι επιχειρηματίες που επένδυσαν κατά καιρούς στο πετυχημένο εκδοτικό εγχείρημα των Θέμου-Καραμήτσου στηρίζουν και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Βέβαια το να επενδύσει
κανείς σε ένα Μέσο δεν σημαίνει ότι μπορεί να εξαγοράσει και την σιωπή του ή την ελευθερία έκφρασης και ενημέρωσης όπως η συνταγή του μέσου την αντιλαμβάνεται. Οσο για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας πιο σωστό θα ήταν το Μαξίμου να απαντάει επί της ουσίας. Εφ΄όσον η Γεροβασίλη για παράδειγμα είναι ιδιοκτήτρια αξονικού τομογράφου εξαιτίας της ανάγκης της να προσφέρει στους νερατζόκωλους την δυνατότητα των συγκεκριμένων εξετάσεων δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο λόγος που είναι διαρκώς χαλασμένος ο αξονικός του Νοσοκομείου της Αρτας ή δεν υπάρχει καθόλου αξονικός;
Η Γεροβασίλη πρέπει να απαντήσει επί της ουσίας των αποκαλύψεων, όπως επίσης και οι υπουργοί -Τσάκι Τσαν του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τους διορισμούς των οξυδερκών ψηφοφόρων του στο Δημόσιο. Αφού τους βλέπεις πόσο λιγούρια είναι με την εξουσία και πόσο φανατικοί. Τους πάντες με τις μπάντες θα διορίσουν.
Νοσηροί κρατιστές όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη(σαν αργόσυρτου πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης)συμπεριλαμβανομένου. ΝΑΙ, διορίζουν με μανία οι κυβερνώντες τους οξυδερκείς ψηφοφόρους τους. Δεν χρειάζονται καν τα επίσημα στοιχεία που τα παραθέτει εξάλλου η εφημερίδα. Το βλέπεις στην βουλιμία για την εξουσία που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους-δεν χρειάζεται καν να το γράψει ο Γρηγόρης Τζιοβάρας στο ρεπορτάζ του.
Η πλάκα είναι ότι ίσοι επιχειρηματίες στηρίζουν ή στήριξαν τον Τσίπρα έχουν κατά καιρούς επενδύσει και στο Πρώτο Θέμα. Στην κόντρα με το Πρώτο Θέμα αυτός που θα βγει χαμένος θα είναι ο Τσίπρας και το περιβάλλον του.
Κι αυτό γιατί όλοι οι κυβερνώντες κοιτάνε να βολέψουν τους δικούς τους-ακόμη και τους πολύ δικούς τους από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Η περίπτωση Ζαχόπουλου είναι χαρακτηριστική με τον φίλο του Καραμανλή και της Νατάσσας να βουτάει στο κενό και τον Ανδριανό να μετατρέπεται σε κούριερ για να παραλάβει από τον Θέμο το διαβόητο DVD-τι σου κάνω μάνα μου. Είναι πολύ πιθανό οι ρεπόρτερς της εφημερίδας να έχουν στοιχεία και για πρόσωπα που είναι πολύ κοντά στο Μαξίμου και στον Τσίπρα και στο προσεχές διάστημα να έχουμε νέες αποκαλύψεις μπροστά στις οποίες ο Αξονικός της έξοχης ντιζέζ Γεροβασίλη θα είναι τόσο αδιάφορος.
Οράτιος

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com