Translate

Σφοδρή επίθεση των ερπετοειδών ( ΝΤΠ και Τζ.Σόρος ) κατά Ντ.Τραμπ – : «Είσαι απατεώνας και εν δυνάμει δικτάτορας»!

                                                 ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Λύσσαξε ο ενορχηστρωτής και πειθήνιο όργανο του μυστικού κονκλάβιου της ΝΤΠ Τζοτρζ Σορος κατά  του Ντ.Τραμπ βγάζοντας ότι δηλητήριο μπορούσε να εκτοξεύσει κατά του νέου Αμερικανού προέδρου.
Μη μπορώντας να αντέξει την νίκη του, ο Σόρος των ΜΚΟ, της λαθρομετανάστευσης, του πραξικοπήματος στην Ουκρανία και πολλών άλλων ακόμη  έβρισε σκαιότατα τον νέο Αμερικανό πρόεδρο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής χαρακτήρισε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ «απατεώνα» και «εν δυνάμει δικτάτορα», προεξοφλώντας ότι θα αποτύχει.
«Είναι υπέρ αυτής της άλλης μορφής διακυβέρνησης, που είναι το αντίθετο της ανοιχτής κοινωνίας. Είναι πιο κοντά σε μια δικτατορία ή σε ένα μαφιόζικο κράτος» προειδοποίησε ο 86χρονος επενδυτής από το Νταβός, όπου διεξάγεται το οικονομικό φόρουμ.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Τραμπ θα διχάσει τις ΗΠΑ, γιατί αντιμάχεται όσους διαφωνούν μαζί του. Είπε τέλος ότι, εάν ο νέος Αμερικανός πρόεδρος προκαλέσει εμπορικό πόλεμο, θα φέρει πιο κοντά την Κίνα και την Ευρώπη.
ΠΗΠΗ:pronews.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com