Translate

Το Πιτσαγκέητ δεν είναι οι μόνο ανώμαλοι παιδεραστές

Το Πιτσαγκέητ (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ) δεν είναι οι μόνο ανώμαλοι παιδεραστές

Η υπόθεση είναι παλιά. Πολύ παλιά. Στις 11 η ώρα, το πρωί της 1ης Απριλίου1891,στην Κερκυρα, η οκταετής κόρη του ιουδαίου Βήτα Σάρδα Ρουμπίνα. Μετά η μικρή εξαφανίστηκε. Οι γονείς της αφού δεν είχε γυρίσει μέχρι το μεσημεριανό γεύμα, άρχισαν να ανησυχούν. Μετά βγήκαν στους δρόμους για να ψάξουν και, αφού δεν την εύρισκαν απελπίστηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, για να βρεθεί η χαμένη Ρουμπίνα.
Όταν διαδόθηκε, ότι χάθηκε το κορίτσι, όλη η Εβραϊκή κοινότητα ξεχύθηκε στους δρόμους μέσα και έξω από τα όρια της, για την ανεύρεσή της. Κατά τις 1 ½ το βράδυ ο πατέρας αυτής Βήτας με δύο άλλους Εβραίους, τον Σολομώντα Γουστάϊο και τον Ρουβίν Όσμο, πήγαν προς το καφενείο και στο δρόμο παρατηρούσαν τις ανοιχτές πόρτες των σπιτιών, μήπως δουν κρυμμένη την Ρουμπίνα. Μέσα στην πόρτα του εβραίου Νάξιου είδαν ριγμένο έναν σάκο, τον οποίον αφού άνοιξαν είδαν το άψυχο σώμα της κοπέλας. 
Όταν προσπάθησαν να βγάλουν το κορίτσι είδαν πως το κεφάλι ήταν προς το κάτω μέρος του σάκου, τότε ο αγανακτισμένος πατέρας άρπαξε τον σάκο και, έτρεξε προς το σπίτι του, για να τον δείξει στην γυναίκα του, ενώ φώναζε «εδώ μέσα την είχαν». Οι άλλοι δύο μετέφεραν το άψυχο σώμα της κοπέλας. 
Οι Κερκυραίοι υποστήριξαν ότι εφόσον οι φονιάδες ήταν Εβραίοι, η μικρή θα πρέπει να ήταν Χριστιανή και να την είχαν αρπάξει ως μωρό. Η κοπέλα ήταν Χριστιανή και το αίμα της αφαιρέθηκε, για να το χρησιμοποιηθεί σε μυστικές τελετες. 
Τέτοιες ιστορίες αρπαγής και θυσίας παιδιών υπάρχουν παντού και πάντα. 

  Το «PizzaGate», επομένως, είναι η σύγχρονη μορφή αυτής της διαχρονικής ιστορίας. 
Πλέον όσο και να προσπαθούν οι αντικειμενικοί να το «διαψεύσουν» από τα ηλεκτρονικά μηνύματα αποδεικνύεται οι υπάρχει ένα παγκόσμιο δίκτυο «μυστικών σατανιστών» στις τελετουργίες των οποίων κυριαρχεί η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, η δολοφονία τους και ο κανιβαλισμός. 
Σ’ αυτό εμπλέκονται πολλές «διασημότητες», «κροίσοι» ανώτεροι «κρατικοί λειτουργοί» , η Χίτλερι ο πρόεδρος Ομπάμια και το «λουκάνικο» που εμφανίζεται ως σύζυγος του. 
Το σκάνδαλο των σκανδάλων βγήκε στη δημοσιότητα μέσω των Wikileaks κατά την προεκλογική μάχη Trump-Clinton. 
Θέλει προσοχή μεθοδικότερα και υπομονή. 
Τώρα για να θολώσουν υα νερά θα βγουν πολλοί να μιλάνε για να πιστούν οι χαζοί,  ότι πρόκειται για μια «ανύπαρκτη» υπόθεση.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com