Translate

Λαθρολάγνος Μουζάλας: Από τον Μάρτιο θα αρχίσουμε να δίνουμε μισθό στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! vid

Λαθρολάγνος Μουζάλας: Από τον Μάρτιο θα αρχίσουμε να δίνουμε μισθό στους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟΜπορεί οι υποσχέσεις που έχει δώσει ο Σύριζα στους Έλληνες να έχουν αποδειχτεί στο σύνολό τους ψευτιές, όμως οι υποσχέσεις προς τους λαθρομετανάστες πραγματοποιούνται με γοργό ρυθμό και θρησκευτική ευλάβεια από τους συριζαίους ανθέλληνες.
Έτσι, ο Μουζάλας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε τις δηλώσεις του για παροχή μισθού στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, σημειώνοντας μάλιστα ότι το μέτρο αυτό θα τους αφορά ΟΛΟΥΣ, χωρίς τις συνήθεις εξαιρέσεις, που συνήθως περιορίζουν τα επιδόματα που δίδονται μόνο στους «ευπαθείς», που έχουν καταλήξει να ζουν πλουσιοπάροχα στους καταυλισμούς τους.
                  
Διευκρίνισε δε ότι αυτός ο μισθός θα δοθεί άμεσα, «το αργότερο μέχρι το Μάρτιο», όπως είπε και θα δοθεί σε «όλους όσους βρίσκονται στην ενδοχώρα». Όσον δε αφορά στην αποχώρηση των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών είπε ότι δεν προβλέπει να φεύγουν, δηλαδή θα μείνουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στην Ελλάδα!
Κοινώς, σε πλήρη εφαρμογή του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων, ο Μουζάλας και η ανθελληνική κυβέρνησή του θα δώσει μισθό 400 ευρώ σε κάθε έναν λαθρομετανάστη που μπαίνει παράνομα στη χώρα. Και επειδή συντόμως αυτό το μέτρο θα αποδειχτεί ότι δεν λειτουργεί, επειδή τα χρήματα θα καταναλώνονται σε άλλους σκοπούς πέραν της σιτίσεως, θα επανέλθει επιπλέον και το συσσίτιο.
Και επειδή έκανε λόγο για «1 ευρώ λιγότερο συμβολικά» προσπαθώντας να απαλλάξει τον εαυτό του από την κατηγορία του ρατσιστή εναντίον των Ελλήνων, απλώς να του θυμίσουμε την βαριά φορολογία που επιβάλλουν στους Έλληνες οι ομοϊδεάτες του, την οποία δεν έχουν οι λαθρομετανάστες.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com