Translate

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ...Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ! Δρακονιανοί με λοιπά ερπετά και προδότες Κρόνειοι (οι λίγοι που έμειναν) ελέγχουν πλήρως τον πλανήτη ΓΗ vid


Το ανθρώπινο σώμα δημιουργήθηκε με βιολογική γενετική μηχανική μέσα σε ειδικούς θαλάμους από ανώτερα νοήμων όντα, γνώστες υπερτεχνολογίας αδύνατον να φανταστείτε  Υπάρχει όλη η γνώση στα αρχαία Ελληνικά Κείμενα τα οποία αφήσατε να μετατραπούν σε μυθολογία; Απαράδεκτο.
Δρακονιανοί με λοιπά ερπετά και προδότες Κρόνιοι (οι λίγοι που έμειναν) ελέγχουν πλήρως τον πλανήτη ΓΗ με υπερτεχνολογία της Σελήνης και λοιπών διαστημικών σκαφών. Όλοι οι ερπετοειδής είναι δούλοι του σιχαμερέστατου «Κυρίου» τους, όντα γεμάτα μίσος και κακό εμφανιζόμενα από την «σκοτεινή περιοχή» του «Συμπαντικού Όλου».
Ενσαρκώνονται σε ανθρώπινα σώματα προκειμένου να πετύχουν τα σχέδιά τους. Ποτέ δεν εμφανίζονται με τα δικά τους σώματα παρά μόνον στα γήινα ιερατεία τους (στους υψηλόβαθμους δούλους τους) προσπαθώντας να δείξουν την δήθεν υπερδύναμή τους και να υποδουλώσουν ψυχές κάνοντας να εκτελούν κάθε διαταγή τους.
spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com