Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε υποσχεθεί ότι η νέα παγκόσμια τάξη θα καταστραφεί και θα εξαφανιστεί εντελώς από την ιστορία vid

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ εναντιον νεας ταξης«Τώρα, που η προεκλογική εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες τελείωσε και ο νέος πρόεδρος  είναι έτοιμος να εισέλθει στον Λευκό Οίκο, ελπίζουμε ότι  θα προκύψει μια ευκαιρία για τη δημιουργία σχέσεων ζωτικής σημασίας,  όχι μόνο για τις δύο χώρες,
αλλά και για την διασφάλιση της διεθνής σταθερότητας και ασφάλειας», δήλωσε ο Πούτιν στο διεθνές φόρουμ αφιερωμένο στην κληρονομιά της Ρωσίας, παρουσία  εξεχόντων  διπλωματών  και πολιτικών όπως ο  Yevgeny Primakov στη Μόσχα .
Tο βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα απο την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στo συμβούλιο Πολιτικής Ασφαλείας τον Φεβρουάριο του 2007 στο Μόναχο.Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και "αυτούς" που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.Δεν μιλάμε φυσικά για τις ΗΠΑ αλλά για αυτούς που τις διοικούν απο το παρασκήνιο.
Ο Πούτιν συνεχίζοντας τόνισε  «τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιθυμούσε να  ακρωτηριαστούν τελείως οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ έχουν ματαιωθεί ανεπιστρεπτί. Η πρόθεση των ηγετών της παγκοσμιοποίησης να ωθήσουν  τον κόσμο σε έναν παγκόσμιο πόλεμο  έχουν  εκτροχιαστεί εντελώς».
Αναφερόμενος στην τεταμένη σχέση ανάμεσα στη χώρα του και στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, ο Πούτιν είπε, «Αυτό δεν ήταν  δικό μας λάθος, αλλά το φταίξιμο αφορά καθαρά την σημερινή αμερικανική κυβέρνηση , τα «γεράκια» , τους κερδοσκόπους και  τους προπαγανδιστές στην Ουάσιγκτον».
Ο Ρώσος πρόεδρος  είπε επίσης στο φόρουμ ότι σε πρόσφατη τηλεφωνική συνομιλία του με τον νέο  Πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τραμπ, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι η «μη ικανοποιητική κατάσταση των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ θα πρέπει να σίγουρα να αλλάξει άρδην» .
«Η Ρωσία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην νέα εταίρο της» , δήλωσε ο Πούτιν. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ενταχθεί «ψυχή και σώματι» στην  σταυροφορία του για να νικηθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η  οργάνωση αυτή θα «γονατίσει» αμέσως σε όλον τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...