Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NΑΪΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ! Κάνει ''ρόμπα'' τη Μέρκελ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Νάιτζελ Φάρατζ  ΜΕΡΚΕΛ
Η ψηφοθηρική μεταστροφή της Μέρκελ για το μεταναστευτικό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Νάιτζελ Φάρατζ που κυριολεκτικά γελοιοποιεί την Γερμανίδα Καγκελάριο.
Ο πρώην ηγέτης του UKIP δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό του για τη Μέρκελ, μετά την ανακοίνωσή της σε ομιλία ότι θα προσπαθήσει να απαγορεύσει τη μπούρκα στη Γερμανία «όπου είναι δυνατόν».
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΗΠΑ ο 52χρονος χαρακτηρίζει τη Μέρκελ ως «απεχθή», ενώ για άλλη μια φορά καταδικάζει την απόφασή της να επιτρέψει σχεδόν ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να εισέλθουν στη Γερμανία το περασμένο έτος.
Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ γελοιογραφιες
«Αυτό που θεωρώ απολύτως απεχθές είναι επαγγελματίες πολιτικοί καριέρας όπως η Μέρκελ να παίρνουν τραγικές αποφάσεις. Ήταν η χειρότερη απόφαση εξωτερικής πολιτικής από κάθε κάθε ηγέτη στον δυτικό κόσμο από το 1945», σχολίασε.
Και συμπλήρωσε: «Είδαμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι, και από πού έρχεται, χωρίς έλεγχο, είναι λογικό ότι όλοι αυτοί μπορούν να έρθουν σε απεριόριστο αριθμό. Ας μην ξεχνάμε τι συνέβη στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του περασμένου έτους. Αν οι ακροατές δεν γνωρίζουν αυτή την ιστορία τότε ας προσέξουν τι θα ακούσουν, γιατί είναι αρκετά σοκαριστικό. Είδαμε μία μαζική ανοιχτή σεξουαλική επίθεση σε εκατοντάδες γυναίκες σε δημόσιο χώρο έξω από ένα γερμανικό σιδηροδρομικό σταθμό. Που προκαλείται άμεσα από τις ενέργειες της κυρίας Μέρκελ.»
«Τώρα, αυτή επειδή θέλει να επανεκλεγεί προσποιείται και παίζει τη σκληρή κυρία και λέει ότι πρέπει να απαγορευθεί η μπούρκα. Αυτό είναι λίγο σαν να κλείνεις την πόρτα όταν το άλογο έχει κλαπεί (σ.σ εννοώντας ότι είναι ήδη πολύ αργά)».

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.