Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

KOYLIS, Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης στο Economist.

Ο Koylis δήλωσε στο φερέφωνο των τραπεζιτών ότι «θα κερδίσει τους λαϊκιστές στο δικό τους γήπεδο» , και η φασιστόφυλλάδα διαπίστωσε ότι oι (αποβλακωμένοι) Έλληνες έχουν κουραστεί από τους ΕΚΟΥΜΟΥ και στρέφονται πάλι στη ΝΔούλα και τον Koylis. 
Όταν η φασιστόφυλλάδα του Economist προβλέπει Koylis, που δηλώνει ότι θα κερδίσει τους λαϊκιστές, κάθε συνετός και κάθε τίμιος άνθρωπος ξέρει μέσα του ότι ο Οβριόπουλος Koylis, είναι το ίδιο εχθρός για την Πατρίδα και τον Λαό με τους ΕΚΟΥΜΟΥ.
Τι Koylis τι Alexis. «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα κερδίσει του λαϊκιστές στο δικό τους γήπεδο», δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Economist.

Σε εκτενές άρθρο του, το βρετανικό περιοδικό αναφέρεται στην ελληνική πολιτική κατάσταση, την πορεία της κυβέρνησης και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται όλο και λιγότερο δημοφιλής, η ΝΔ σήμερα ίσως έχει μια καλή ευκαιρία», σημειώνει ο αρθρογράφος ο οποίος χαρακτηρίζει το 2016 άθλια χρονιά «για τον κ. Τσίπρα και την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».
Σημειώνει επίσης, μεταξύ άλλων, ότι «η δημοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, την ώρα που η δημοτικότητα της ΝΔ που ηγήθηκε της συγκυβέρνησης το διάστημα 2012-2015 ανεβαίνει».
Επ’ αυτού επικαλείται τόσο το προβάδισμα της ΝΔ σε δημοσκοπήσεις, όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα, στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός.
Φιλελέ Οβριόπουλος και Αριστερο Οβριόπουλος,
όλοι οι Οβριόπουλοι μια γενιά.                              
                                                                                                                                  δελτίο των 11
επιμέλεια 7spy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...