Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Julian Assange: Ξεχάστε τη Ρωσία, η πραγματική απειλή για την Αμερική έρχεται από το Ισραήλ και το λόμπι του Ισραήλ. vid

Από το καταφύγιο στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, o ιδρυτήw του WikiLeaks, Julian Assange, απευθύνεται σε συνέντευξη τύπου στους υποστηρικτές του στο Βερολίνο, την Τρίτη, εν μέσω εικασιών ότι σχεδίαζε να αποκαλύψει δυνητικές απειλές στην Αμερική.
Από την αρχή στην ομιλία του ο Assange είπε ότι ενώ οι περισσότερες αποκαλύψεις θα έρθουν, ότι θα δεν κάνει οποιεσδήποτε σημαντικές ανακοινώσεις, υποστηρίζοντας ότι θα υπήρχε κάποιο σημείο στην πτώση που κάνουν τέτοιες αποκαλύψεις, σε μια εποχή που οι περισσότεροι Αμερικανοί θα πρέπει να κοιμούνται.
«Οι Ρωσικές ενέργειες στην δική της πόρτα στην Ανατολική Ευρώπη, στην πραγματικότητα δεν απειλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ή οποιοδήποτε πραγματικά ζωτικό συμφέρον. Ούτε η Μόσχα απειλεί τις ΗΠΑ μέσω της παρέμβασης, εκ μέρους της συριακής κυβέρνησης στη Μέση Ανατολή. Ότι η Ρωσία περιγράφεται αδιάκοπα σαν απειλή σε αυτές τις περιοχές είναι σε μεγάλο βαθμό μια επινόηση που διοργανώνονται από τα μέσα ενημέρωσης, το δημοκρατικό κόμμα και τις Ρεπουμπλικανικές εθνικές επιτροπές και από το Λευκό Οίκο.
Η χώρα που έχει κλέψει Αμερικάνικη τεχνολογία και στρατιωτικά μυστικά,δεν είναι άλλη από το Ισραήλ,είπε ο Assange.
Μόλις αυτή την εβδομάδα η Γερουσία πέρασε ομόφωνα ένα νομοσχέδιο για το αντισημιτισμό και την ευαισθητοποίηση στο θέμα αυτό και επίσης το 99% στην ψηφοφορία ανανεώνει και ενισχύει τις κυρώσεις ενάντια στο Ιράν, οι οποίες θα μπορούσαν να καταστρέψουν την συμφωνία που επιτεύχθηκε πέρσυ,για τα πυρηνικά του Ιράν.
Το νομοσχέδιο του αντισημιτισμού κάνει τους Εβραίους και τα εβραϊκά συμφέροντα, μια νομικά προστατευόμενη τάξη, απρόσβλητα από οποιαδήποτε κριτική. Η «Ελευθερία του λόγου» σημαίνει στην πράξη ότι μπορείτε να εγγράψετε μια αμερικανική σημαία, να πωλήσετε πορνογραφία, να κάνετε επίθεση στον Χριστιανισμό.
Και είναι παρόμοια με την τιμωρητική νομοθεσία που έχει θεσπιστεί και στον Καναδά. Υποστηρίζεται έντονα από το λόμπι του Ισραήλ, που πολύ πιθανό το συνέταξε, και επιδιώκει να χρησιμοποιήσει νομικές προκλήσεις και να εξαλείψει οποιαδήποτε αντίθεση με τις πολιτικές του κράτους του Ισραήλ.Το Κογκρέσο, είναι ντε φάκτο ότι ανήκει στο λόμπι του Ισραήλ.

beforeitsnews.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BEFORE IT'S NEWS :Corfiatiko.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι