Translate

Αγρότισσα φτιάχνει το δικό της Internet Broadband 35 φορές πιο γρήγορο

Έχετε βαρεθεί και κουραστεί από το φορέα παροχής υπηρεσιών Internet σας; Υπάρχουν καλές πιθανότητες ότι η απάντησή σας είναι ναι. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να λύσετε αυτό το
ζήτημα; Λοιπόν, ίσως σκοπεύετε να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας ή να αλλάξετε τον ISP σας – έτσι δεν είναι;
Αλλά η Christine Condor, μια αυτοαποκαλούμενη σύζυγος αγρότη, αποφάσισε να ακολουθήσει τη λιγότερο περπατημένη οδό. Έχει μετατραπεί η ίδια σε μια επαναστατική πρωτοπόρο σε θέματα διαδικτύου, χάρη στην DIY λύση της για τα προβλήματα σύνδεσης στο Internet του γείτονά της, σύμφωνα με το BBC.
Αυτό συνέβη το 2009, όταν οι προσπάθειές της για τη βελτίωση της συνδεσιμότητας εξελίχθηκαν στο B4RN, ένα ISP που παρέχει ένα gigabit ανά δευτερόλεπτο ευρυζωνικής ταχύτητας στους κατοίκους της Lune Valley στο Lancashire. Αυτό το εμπνεύστηκε από τα ψηλά δέντρα που χωρίζουν το αγρόκτημά της από το πλησιέστερο πάροχο WiFi και υποβάθμιζαν το σήμα της.
Καθώς δεν υπήρχαν άλλες εναλλακτικές λύσεις διαθέσιμες, η Christine αγόρασε ένα χιλιόμετρο καλώδιο οπτικών ινών και χρησιμοποίησε το τρακτέρ της για να σκάψει μια τάφρο για το καλώδιο.
Σε σύγκριση με τη μέση ταχύτητα 28,9 MBPS στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Internet της είναι 35 φορές πιο γρήγορο!
Το σύνολο της υποδομής της είναι καλώδιο οπτικών ινών που πηγαίνει απευθείας στα σπίτια. Το B4RN ισχυρίζεται ότι έχει θέσει περίπου 2.000 μίλια καλωδίων και συνδέει ένα μεγάλο μέρος της περιοχής στο δίκτυο.
Οι υπηρεσίες της Christine έχουν επίσης αναγνωριστεί από την ίδια τη βασίλισσα. Της απονεμήθηκε μάλιστα MBE το 2015.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com