Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγρότισσα φτιάχνει το δικό της Internet Broadband 35 φορές πιο γρήγορο

Έχετε βαρεθεί και κουραστεί από το φορέα παροχής υπηρεσιών Internet σας; Υπάρχουν καλές πιθανότητες ότι η απάντησή σας είναι ναι. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να λύσετε αυτό το
ζήτημα; Λοιπόν, ίσως σκοπεύετε να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας ή να αλλάξετε τον ISP σας – έτσι δεν είναι;
Αλλά η Christine Condor, μια αυτοαποκαλούμενη σύζυγος αγρότη, αποφάσισε να ακολουθήσει τη λιγότερο περπατημένη οδό. Έχει μετατραπεί η ίδια σε μια επαναστατική πρωτοπόρο σε θέματα διαδικτύου, χάρη στην DIY λύση της για τα προβλήματα σύνδεσης στο Internet του γείτονά της, σύμφωνα με το BBC.
Αυτό συνέβη το 2009, όταν οι προσπάθειές της για τη βελτίωση της συνδεσιμότητας εξελίχθηκαν στο B4RN, ένα ISP που παρέχει ένα gigabit ανά δευτερόλεπτο ευρυζωνικής ταχύτητας στους κατοίκους της Lune Valley στο Lancashire. Αυτό το εμπνεύστηκε από τα ψηλά δέντρα που χωρίζουν το αγρόκτημά της από το πλησιέστερο πάροχο WiFi και υποβάθμιζαν το σήμα της.
Καθώς δεν υπήρχαν άλλες εναλλακτικές λύσεις διαθέσιμες, η Christine αγόρασε ένα χιλιόμετρο καλώδιο οπτικών ινών και χρησιμοποίησε το τρακτέρ της για να σκάψει μια τάφρο για το καλώδιο.
Σε σύγκριση με τη μέση ταχύτητα 28,9 MBPS στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Internet της είναι 35 φορές πιο γρήγορο!
Το σύνολο της υποδομής της είναι καλώδιο οπτικών ινών που πηγαίνει απευθείας στα σπίτια. Το B4RN ισχυρίζεται ότι έχει θέσει περίπου 2.000 μίλια καλωδίων και συνδέει ένα μεγάλο μέρος της περιοχής στο δίκτυο.
Οι υπηρεσίες της Christine έχουν επίσης αναγνωριστεί από την ίδια τη βασίλισσα. Της απονεμήθηκε μάλιστα MBE το 2015.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι