Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η CIA «προσπαθεί» να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ πριν αναλάβει τα καθήκοντά του

Σύμφωνα με τον γνωστό Αμερικανό δημοσιογράφο Alex Jones γνώστη  του «βαθέως» αμερικανικού κράτους, η CIA προσπαθεί εναγωνίως να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από την ορκωμοσία του τον επόμενο μήνα, αναφέρει πριν λίγο ο βρετανικός τύπος.

Ο ίδιος  πιστεύει ότι η «σκοτεινή» υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ ευρίσκεται σε «απίστευτα απελπιστική» κατάσταση από την ανάληψη της εξουσίας από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, ο οποίος πρόκειται να πάρει τα ηνία του κράτους επίσημα στις  20 Ιανουαρίου.
Οι «ανησυχίες» των πρακτόρων εστιάζονται στις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ίδιος ο Τραμπ εναντίον της CIA για την στάση της όλο το προηγούμενο διάστημα, και από το γεγονός των στενών δεσμών του ίδιου με το Κρεμλίνο.
Οι ενδείξεις πάντα σύμφωνα με τον Jones για μια επικείμενη απονενοημένη  κίνηση εναντίον του Τραμπ  που θα συνταράξει τον πλανήτη   είναι πάρα πολλές και αυξάνονται συνεχώς .
Η CIA «προσπαθεί» να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ πριν αναλάβει τα καθήκοντά του - Εικόνα0
Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Infowars είπε συγκεκριμένα: «Θα  φέρουν μισθοφόρους εκτελεστές από το εξωτερικό ή άλλους πράκτορες, αλλά θα προσπαθήσουν  πραγματικά να δολοφονήσουν τον Ν.Τραμπ . Είναι απίστευτα απελπισμένοι όλοι αυτοί στην CIA , από τις κινήσεις που είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Τραμπ και θα φέρει τα κάτω σε ολόκληρο στο σύστημα της παγκοσμιοποίησης».
«Σαφώς ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι  σε μεγάλο κίνδυνο, και ο ίδιος το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και ξέρω θετικά ότι έχει ενημερωθεί», κατέληξε ο ίδιος δημοσιογράφος.
Η προπαγάνδα την οποία έχουν βγάλει στην επιφάνεια οι πράκτορες της αμερικανικής  υπηρεσίας πληροφοριών που εμπλέκεται σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στον πλανήτη  είναι ότι,  ο Τραμπ είναι «κατάσκοπος και θέλει να ανατρέψει τη βούληση του αμερικανικού λαού».
Ένας ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε στην εφημερίδα Washington Post: «Υπάρχει εκτίμηση της κοινότητας των πληροφοριών ότι  στόχος της Ρωσίας ήταν να βοηθήσει τον Τραμπ να εκλεγεί».
Ο ίδιος τόνισε ότι Ρώσοι χάκερ φέρεται να έχουν διαρρεύσει χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Εθνική Επιτροπή Δημοκρατικού κόμματος  της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, για αυτόν τον λόγο.
Η ουσία είναι ότι υπάρχουν πολλές και έντονες φήμες για επικείμενο κτύπημα κατά του νέου προέδρου, ο οποίος δεν συμφωνεί με το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που έχει ενεργοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια , και πρόσφατα και στην Ευρώπη με την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών.
Η CIA «προσπαθεί» να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ πριν αναλάβει τα καθήκοντά του - Εικόνα1
Άλλα  σενάρια που εμπλέκουν αυτήν την διαβόητη υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) αφορούν :
Το 2011, όταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε από Αμερικανούς άνδρες των Seals και θάφτηκε στη θάλασσα, αλλά τώρα οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ήταν όλα ένα ψέμα και αυτός είναι ακόμα ζωντανός.
Τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου της Νέας Υόρκης  που όλοι πιστεύουν  ότι διεξήχθησαν  από την Αλ Κάιντα, αλλά άλλοι  πιστεύουν ότι ήταν σκηνοθετημένη επίθεση  από την αμερικανική κυβέρνηση για να δικαιολογήσει τον πόλεμο στο Ιράκ.
Το  Περλ Χάρμπορ, για το οποίο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Franklin Delano Roosevelt είχε εκ των προτέρων γνώση της επίθεσης και σκόπιμα την άφησε να εκτυλιχτεί για να εμπλέξει τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο πόλεμο.
Η αλήθεια όπως και να έχει θα λάμψει και πολύ σύντομα μάλιστα.
pentapostagma

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.