Translate

Η CIA εμπλέκει την Ρωσσία στις αμερικανικές εκλογές! Σφοδρή ''ΤΆΠΑ'' απάντηση Τραμπ: “Οι ίδιοι διαβεβαίωναν πως ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε όπλα μαζικής καταστροφής!”

Όλα πάνε όπως τα είχαμε προβλέψει, στην Αμέρικα. Είχαμε πει, λοιπόν, ότι ο πατριώτης Τραμπ θα δεχθεί ανηλεή πόλεμο από το κατεστημένο, προκειμένου να μην εφαρμόσει το πρόγραμμά του στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική.

Κι αυτή τη φορά, τα βέλη ήρθαν από την CIA. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ”Washington Post”, η CIA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ρωσσία παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές, όχι μόνο για να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στο αμερικανικό εκλογικό σύστημα, αλλά και για να βοηθήσει τον Τραμπ να κερδίσει:«Αποτελεί εκτίμηση των υπηρεσιών πληροφοριών ότι στόχος της Ρωσσίας στην χώρα ήταν να ευνοήσει τον έναν υποψήφιο έναντι του άλλου και να βοηθήσει τον Τραμπ να εκλεγεί στην προεδρία. Αυτή είναι η άποψη κοινής αποδοχής».
Η CIA παρουσίασε σε γερουσιαστές την απόρρητη της αξιολόγηση για το θέμα, κι όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρέθεσε ένα ολοένα και μεγαλύτερο σύνολο αποδεικτικών στοιχείων από πολλές πηγές. Οι υπεύθυνοι της παρουσίασης τόνισαν στους γερουσιαστές πως είναι «απόλυτα σαφές» ότι η εκλογή Τραμπ ήταν ο στόχος της Ρωσσίας.
Ο στόχος της CIA -και των όπισθεν αυτής ευρισκομένων- είναι κάτι παραπάνω από σαφής: να αποδείξει ο Τραμπ ότι δεν είναι ο εκλεκτός της Ρωσσίας, να ασκήσει ψυχροπολεμική πολιτική απέναντί της!
Ωστόσο, η πρώτη αντίδραση του Τραμπ δεν ήταν καθόλου θετική! Σύμφωνα με «κύκλους» του νέου προέδρου: «Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν βεβαιώσει ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε όπλα μαζικής καταστροφής. Οι εκλογές τελείωσαν πριν καιρό με μία από τις μεγαλύτερες νίκες στο Κολέγιο των Εκλεκτόρων στην ιστορία. Είναι ώρα να προχωρήσουμε και να κάνουμε "Ξανά μεγάλη την Αμερική"».
Μακάρι να συνεχίσει έτσι, για το καλό της ανθρωπότητας!
                                                                                                                              Εθνικισμός.net 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com