Translate

Capital.gr: Σε αδιέξοδο το καθεστώς - Η οικουμενική κάνει την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση, οι εκλογές... δεύτερο κόμμα!

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη δευτερο κομμαΤον τελευταίο καιρό –εν όψει της αξιολόγησης- έχει φουντώσει η εκλογολογία, αλλά κάποιοι… δεν τσιμπάνε.
Έτσι, σε άρθρο του σχετικά με τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις, η γνωστή ιστοσελίδα capital.gr, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να γίνει οικουμενική
κυβέρνηση, ούτε εκλογές πριν το 2018, με την σύμφωνη γνώμη ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, λόγω της μεγάλης δυναμικής της Χρυσής Αυγής.
Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας: «Τι άλλο θέλουμε να το καταλάβουμε ότι έχει και άλλο δρόμο ο Τσίπρας. Έχει και άλλα να κάνει. Έχει και άλλα να υπογράψει. Έχει και άλλα να μεταρρυθμίσει… Ο Τσίπρας έχει δουλειά. Και την ανέλαβε τον Αύγουστο του 2015 όταν υποσχέθηκε στους δανειστές να βγάλει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα ανεξάρτητα από το τι θα του έλεγε ο ελληνικό λαός. 
Και το έκανε πράξη ο Έλληνας πρωθυπουργός. Πήρε μάλιστα και την έγκριση του ελληνικού λαού στις εκλογές του Σεπτεμβρίου όταν τον εγκατέλειψαν οι συνιστώσες γιατί θυμήθηκαν ότι είναι αριστεροί και έπρεπε να διασπασθούν. Αλλιώς τι αριστεροί θα ήτανε χωρίς μια διάσπαση…
Τώρα οι δανειστές τον θέλουν. Τον χρειάζονται. Και για να τον κρατήσουν βεβαίως και θα του δώσουν την ευκαιρία να σηκώσει πρώτος την σημαία του ρυθμισμένου χρέουςΤαυτόχρονα όμως ο Τσίπρας είναι και εγγυητής της σταθεροποίησης της πολιτικής στην Ελλάδα. Με αξιωματική αντιπολίτευση το κόμμα της Ν.Δ. η οποία είναι επίσης στον ίδιο διάδρομο των δανειστών και θα τρέχει στην ελληνική πολιτική σκυταλοδρομία που ξεκίνησε το 2009.
Ως εγγυητής όμως, των δανειστών, για τη σταθεροποίηση δεν είναι δυνατόν να ανοίξει δρόμο για τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή (περίπου ως αξιωματική αντιπολίτευση) αν όλοι μαζευτούν κάτω από την ομπρέλα κάποιας οικουμενικής
Ούτε είναι επιτρεπτό (από την άτυπη αυτή συμφωνία) να κάνει εκλογές πριν το 2018 (που λήγει το τρίτο μνημόνιο) και με την (βεβαία) συντριβή του να φέρει τη Χρυσή Αυγή στη δεύτερη θέση της Βουλής. Και άρα τα ναζιστικά κόμματα της Ευρώπης να έχουν να λένε…
Ο Τσίπρας έγινε όχι μόνο χρήσιμος αλλά και αναγκαίος. Και για τους εντός και για τους εκτός της χώρας δανειστές και πολιτικούς της Ευρώπης και της Αμερικής».
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com