Translate

Εκλογές πριν τον «Κόφτη», εκτός και …… Να καταργηθεί η «ανεξαρτησία» των Τραπεζιτών

Εκλογές πριν τον «Κόφτη», εκτός και ……

Ο Έμπειρος οφσόρ καναλάρχης πολιτικός , αναφερόμενος στην κυβερνητική κοινοπραξία , προέβλεψε ότι δεν θα πέσει, «παρά την φιλότιμη προσπάθεια κάποιων υπουργών του να
καταγκρεμίσουν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την εξουσία», και είπε ότι ο Κούλης υπηρετεί, την ακραία νεοφιλελεύθερη έκφραση, και ότι «οι τρεις πιο μνημονιακοί υπουργοί του Σαμαρά, Μητσοτάκης, Άδωνις και Χατζηδάκης, είναι η νέα ηγεσία της ΝΔ». (Ξέχασε τον Voridis).

Ωστόσο, οι ΕΚΟΥΜΟΥ παρά τις εκτιμήσεις του εμπείρου, μελετούν μια θεαματική και ηρωική έξοδο, κατά το πρότυπο του φλύαρου Ζαχόπουλου, διότι έτσι κι αλλιώς χάσανε το ίδρυμα Κλίντον.
Οι ΕΚΟΥΜΟΥ με το βλέμμα στο μέλλον από το μπαλκόνι. Χριστούγεννα ... Θα μου πείτε και που κολλάει ο Καραμανλής θα καταγγείλουν τους «θεσμούς» και θα αφήσουν τον Κούλη να χειριστεί την δεύτερη αξιολόγηση, όπως τους παρέδωσε την ημιτελή αξιολόγηση ο φον Αντωνάκης.

Το ορόσημο δεν είναι το Ουρογκρουπ αλλά ο «κόφτης» του Απριλίου, τον οποίο συμφώνησε η «Αριστερά», και σκέπτονται εκλογές πριν τον «Κόφτη» εκτός και η Τραπεζική Χούντα αλλάξει πολιτική , ελέω Λε Πεν.
Οι ΕΚΟΥΜΟΥ ελπίζουν ότι η Νίκη των «ακροδεξιών» στην Αυστρία, θα τρίξει τα δόντια στην Μπουντεσμπανγκ ώστε να αλλάξει πρόγραμμα.

Το πρόβλημα με τις εκλογές όμως, είναι ότι, παρά τα «υποκειμενικά» προβλήματα του εκλογικού σώματος και την βλακοκρατία, το 52%, των ερωτηθέντων είπε στον κ. Μαυρή  πως, ούτε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ούτε μία κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας δεν είναι η καταλληλότερη για να λύσει τα προβλήματα της χώρας. Ενώ , το 92% δήλωσε δυσαρεστημένο με το κυβερνητικό έργο, και το 84% έχει αρνητική γνώμη για τη Νέα Δημοκρατία.

Θα μου πείτε, που βρήκε ο κ. Μαυρής το 8% που είναι ικανοποιημένο με την Κοινοπραξία ΕΚΟΥΜΟΥ-Τζόνυ Γουωκερ και που βρέθηκε το 16% που γουστάρει τον Κούλη.

Ε! Για αυτό έχουν εξευτελιστεί οι δημοσκόποι παγκοσμίως διότι το παρατράβηξαν.

Ο Σαράφμπασί Στουρνάρ προέβλεψε ότι οι «ανεξάρτητες κεντρικές τράπεζες» θα είναι ένας ακόμα ισχυρότερος «πυλώνας σταθερότητας» και θα έχουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο να διαδραματίσουν εάν οι εξελίξεις δεν είναι τόσο ευνοϊκές στην πολιτική σφαίρα.
Εφόσον η Χούντα είναι σταθερή δεν υπάρχει αστάθεια των «αγορών¨και ας κάνουν η ψηφοφόροι τα … «δικά» τους .
Όμως, οι «ανεξάρτητες κεντρικές τράπεζες», που θα μπήκαν στην Κάλπη ούτε στο βρετανικό Δημοψήφισμα, ούτε στις αμερικανικες εκλογές θα μπουν στα γαλλικά ψηφοδέλτια.
Και αυτό το δημοψήφισμα για να καταργηθούν οι «ανεξάρτητοι» Τραπεζίτες το οφείλουμε και εμείς στον εαυτό μας.
Ένας είναι ο Κυρίαρχος λαός και οι Τραπεζίτες δεν μπορεί να είναι «υπεράνω». Ένας είναι ο αρχηγός ο κυρίαρχος λαός και οι τραπεζίτες θα είναι υπηρετες της λαϊκής θέλησης. 

δελτίο των 11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com