Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τι περιμένουν Ισραηλινοί στην Ιερουσαλήμ – Ποιος ο ενδεχόμενος ρόλος του Ομπάμα

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται μία «προφητεία» του Ιεζεκιήλ από την Παλαιά Διαθήκη, η οποία αναφέρει πως η Ιερουσαλήμ «κατά τις τελευταίες μέρες» θα γίνει πεδίο διεθνούς διαμάχης.

Όπως τονίζει το «Breaking Israel News», σε περίπτωση που ο Ομπάμα ετοιμάζει ενδεχόμενο «τρομακτικό χτύπημα» στο Ισραήλ, κατά την διάρκεια των τελευταίων του βδομάδων στον Λευκό Οίκο, η «προφητεία» μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην εκπλήρωσή της.
Πιο αναλυτικά, γίνεται λόγος για σενάριο κατά της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με το οποίο ο Ομπάμα χρησιμοποιεί τις τελευταίες μέρες της Προεδρίας του, προκειμένου να βλάψει το Ισραήλ μέσω των Ηνωμένων Εθνών.
Ενδεχόμενα, αναφέρει η ισραηλινή ενημερωτική ιστοσελίδα, θα επιτραπεί η δημιουργία παλαιστινιακού κράτους μέσω απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας χωρίς αμερικανικό βέτο.
Δίνεται και μία άλλη προφητεία, αυτή του Ζαχαρία.
Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως στην Παλαιά Διαθήκη δεν υπάρχουν προφητείες αλλά υποσχέσεις του Γιαχβέ, θεού των Εβραίων, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό.
«ἰδοὺ ἐγὼ τίθημι τὴν Ἱερουσαλὴμ ὡς πρόθυρα σαλευόμενα πᾶσι τοῖς λαοῖς κύκλῳ, καὶ ἐν τῇ Ἰουδαίᾳ ἔσται περιοχὴ ἐπὶ Ἱερουσαλήμ. 
καὶ ἔσται ἐν τῇ ἡμέρᾳ ἐκείνῃ θήσομαι τὴν Ἱερουσαλὴμ λίθον καταπατούμενον πᾶσι τοῖς ἔθνεσι· πᾶς ὁ καταπατῶν αὐτὴν ἐμπαίζων ἐμπαίξεται, καὶ ἐπισυναχθήσονται ἐπ᾿ αὐτὴν πάντα τὰ ἔθνη τῆς γῆς».  (Ζαχαρίας 12:2,3)
Ο David Mark, αρχισυντάκτης του Israel Rising και πολιτικός ακτιβιστής για τα γηγενή δικαιώματα των Εβραίων στο Ισραήλ, δέχεται το σενάριο και προειδοποιεί:
«Υπάρχει ξεκάθαρη πορεία δημιουργίας συγκεκριμένης κατάστασης, όπου μέσω αμερικανικής αποχής, θα δημιουργηθεί de facto Παλαιστινιακό Κράτος». Αυτό το κράτος θα χωρίσει μετά βίας την Ιερουσαλήμ, ‘ξηλώνοντας’ την πρωτεύουσα των ‘Εθνών των Εβραίων’».
«Έχω διαβάσει την προφητεία (Ζαχαρίας)», πρόσθεσε και συνέχισε:
«Η προφητεία περιγράφει την Ιερουσαλήμ ως έναυσμα για τον πόλεμο που θα ακολουθήσει. Δεν αναφέρει πως οι παγκόσμιοι ηγέτες θα έρθουν στην Ιερουσαλήμ αλλά πως θα μαζευτούν εναντίον της. Εδώ φαίνεται πως εννοείται ο Ο.Η.Ε. και όλα έχουν ρυθμιστεί για να συμβούν».
Από την πλευρά του, ο Ραβίνος Pinchas Winston, ειδικός της Τορά για τις «τελευταίες μέρες», δήλωσε στο Breaking Israel News, πως η διεθνής διαμάχη που περικυκλώνει την Ιερουσαλήμ και περιγράφεται στον Ζαχαρία, είναι αναγκαίο βήμα για την διαδικασία έλευσης του Μεσσία, δηλαδή του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος επιδιώκεται να στεφθεί «άρχων του κόσμου» στην Ιερουσαλήμ.
Τα ισραηλινά μέσα, οι πολιτικοί αναλυτές και οι ραβίνοι της χώρας αναφέρουν λοιπόν πως η Νέα Τάξη έχει βάλει στο στόχαστρο την Ιερουσαλήμ, την οποία θέλει να θέσει υπό διεθνή εποπτεία ακόμα και αν, με αυτό τον τρόπο, προσβάλλει τα συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ.
Οι Ισραηλινοί θεωρούν πως αυτή η μέρα πλησιάζει. Αναμένουμε την συνέχεια και φυσικά τις αντιδράσεις της Παλαιάς Τάξης, η οποία, κυρίως μέσω Ρωσίας, δύσκολα θα επιτρέψει αμαχητί μια τέτοια εξέλιξη.
                                                                                                                                             ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα