Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τουρκία - ΣΑΡ'ΙΑ …χωριστά γυναίκες, στα μέσα μεταφοράς!

Ναι, μη σας κάνει εντύπωση, είναι αλήθεια! Πρόκειται για χώρα που θεωρείται σύμμαχος της Δύσης του Διαφωτισμού και μάλιστα υπάρχουν πολλοί που τη θεωρούν προπύργιο… Είναι η Τουρκία του ισλαμιστή Ερντογάν, του οποίου η νέα φαεινή ιδέα είναι η λειτουργία τραμ ΜΟΝΟ για γυναίκες!

Ήταν φυσιολογικό να ξεσηκώσει αντιδράσεις στους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης. Η εισαγωγή του θα γίνει στην περιοχή της Μαλάτιας, ενώ ο σεξισμός ξεχειλίζει, αφού για να διακρίνεται θα έχει χρώμα… ΡΟΖ! Πρόσχημα, η σεξουαλική παρενόχληση που υφίστανται οι γυναίκες στη σύγχρονη Τουρκία! Σα να λέμε ότι στις ΗΠΑ μιας άλλης εποχής εισάγουν μέσα μεταφοράς μόνο για μαύρους, για να προστατευτούν… από τον ρατσισμό των λευκών! Κάπως αλλιώς τα έχει γράψει η Ιστορία όμως.
Έτσι, τον 21ο αιώνα, στην Τουρκία η ιδέα της απομόνωσης της γυναίκας από τα «κυρίαρχα αρσενικά», βαφτίζεται προστασία από τη σεξουαλική παρενόχληση, αυτό είπε ο Αχμέτ Τσακίρ, δήμαρχος της περιοχής, ο οποίος για να δείξει πόσο προοδευτικό είναι το μέτρο, είπε ότι τα νέα τραμ θα είναι πολύ άνετα, φιλικά στο περιβάλλον και ασφαλή…

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.