Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώην ανώτερο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας δηλώνει, πως ένα δεύτερο είδος οντοτήτων ελέγχει τα χρήματα και τις θρησκείες στη Γη
Η Karen Hudes, πρώην ανώτερο στέλεχος του συμβουλίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάνει πολύ θόρυβο τελευταία, επειδή πρόσφατα είπε κάτι που δεν είχε πει ποτέ πριν.
Είπε ότι ένα δεύτερο είδος όντων που βρίσκεται στη Γη, ελέγχει το χρήμα και την θρησκεία του πλανήτη.
Πολλοί άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν υψηλές θέσεις, ώστε να γνωρίζουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν, έχουν κάνει κάποιες πολύ σοκαριστικές δηλώσεις τελευταία.
Για παράδειγμα ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας του Καναδά, πρόσφατα είπε ότι υπάρχουν 4 γνωστά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό, ΕΔΩ
Για κάποιαν σαν την Karen Hudes που έχει αποκτήσει αξιοπιστία στην Παγκόσμια Τράπεζα και μετά ξαφνικά κάνει ένα σχόλιο σαν αυτό που κατηγορεί την Παγκόσμια Τράπεζα, είναι αρκετά σοκαριστικό.
Αντιλαμβάνομαι, ότι δεν σημαίνει ότι κάτι είναι αληθές, επειδή κάποιος το λέει, ανεξαρτήτως του παρελθόντος ή της θέσης του.
Την ίδια στιγμή όμως που τα λέει αυτά η Karen Hudes, τα επιβεβαιώνει με πολλά αρχαία ιστορικά γεγονότα, αλλά και πρόσφατες αποκαλύψεις για άλλα περίεργα φαινόμενα, όπως τα ufo, οι μυστικές εταιρείες και άλλα πολλά.
Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων, που υποδηλώνει ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στο παρελθόν.
Η Karen Hudes μεταξύ άλλων δηλώνει:
«Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το δίκτυο του ελέγχου είναι οι Ιησουίτες. Πίσω από αυτούς (τους Ιησουίτες) υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες.
Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή. Δεν είναι ανθρώπινα όντα.
Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, έχουν όμως μαθηματικό μυαλό. Είχαν πολύ μεγαλύτερη δύναμη την πρώιμη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν παράγουν απογόνους όταν ζευγάρωμα με γυναίκες αλλά οι απόγονοί τους δεν είναι γόνιμοι.
Συνεχίζει λέγοντας:
Ζούμε σ’ ένα κόσμο μυστικών εταιριών και μυστικών, και οι πληροφορίες που έπρεπε να δημοσιοποιούνται δεν δημοσιοποιούνται.»
paracas-epimiki-krania1
Ευρήματα δείχνουν, ότι ο κρανιακός όγκος των επιμηκυμένων κρανίων αυτών των ανθρωποειδών όντων, είναι κατά 25% μεγαλύτερος από αυτόν των συνηθισμένων ανθρώπινων, και το βάρος τους ξεπερνάει τα φυσιολογικά κρανία κατά 60%, γεγονός που καταρρίπτει την άποψη ότι τα κρανία επιμηκύνθηκαν πιθανώς, από παρέμβαση. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχε διαφοροποιηθεί μόνο το σχήμα του κρανίου, αφήνοντας ανεπηρέαστο τον όγκο και το βάρος του. Από τις αναλύσεις του DNA εξάγεται επίσης το συμπέρασμα ότι το μιτοχονδριακό γονιδίωμα των κρανίων, διαφέρει αισθητά από το ανθρώπινο, και ότι ανήκει σε κάποιο άγνωστο είδος, τόσο διαφορετικό σε γενετικό επίπεδο, που πιθανόν να μην μπορούσε να αναμιχθεί με το ανθρώπινο είδος.
Παρόλα αυτά στην συνέντευξή της η Karen Hudes απαξίωσε την ιδέα εξωγήινων στον πλανήτη.

― Σ’ αυτό το σημείο ανοίγω μια παρένθεση, επειδή θέλω να προσθέσω ένα δικό μου σχόλιο. Α. Α:
 

[Η απαξίωση της η Karen Hudes για τους εξωγήινους, ―αν και θεωρεί πως αυτοί ενδημούν στη Γη, σαν ένα διαφορετικό είδος― δικαιώνει εν μέρει την άποψη που δίνω στο βιβλίο μου: «Αντέχεις την Αλήθεια Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας», ότι όλοι αυτοί που δηλώνουν ως «εξωγήινοι», είναι κυρίως ενεργειακά όντα άλλων διαστάσεων, με δυνατότητα υλοποίησης και αποϋλοποίησης στο κόσμο μας, ή χρονοταξιδιώτες ―τέως «άνθρωποι»― από το μακρινό μέλλον μας… 

Τα εξωδιαστατικά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»… 

Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.

Οι ηγέτες της Αόρατης Κυβέρνησης αποκαλύπτουν:

ΥΠΕΡΓΗΙΝΟ ‘ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ’ 1938: «§25. Η Ουρουσβάτι, έχει εξηγήσει σε πολλούς, γιατί εμείς αποκαλούμαστε ‘Η Αόρατη Κυβέρνηση’. Αληθινά, καθένας αισθάνεται σε κάποιο βαθμό ότι κάπου υπάρχει μια εστία γνώσης. Όπου υπάρχει γνώση, υπάρχει επίσης δύναμη.
…Εκείνοι που παρατηρούν τα παγκόσμια γεγονότα, μπορεί να συλλάβουν κάτι υψηλότερο από την ανθρώπινη λογική.
…Οι μαθητές μας κατανοούν πώς να εναρμονίζουν την ελεύθερη θέλησή τους με τις αποφάσεις μας. Κάποιος πρέπει να κατέχει μεγάλη ισορροπία για να καταλάβει τη σοφία της καθοδήγησής μας, χωρίς να καθιστά ανάπηρη τη δική του ελεύθερη θέληση.
…Οι μεγαλύτεροι αρχηγοί κρατών είχαν αυτήν την ισορροπία, και επομένως ήταν ευκολότερο να στείλουμε τις αποφάσεις μας.
…Σ’ ολόκληρο τον κόσμο, μπορεί κανείς να βρει εγκατεστημένα ορόσημα της καθοδήγησής μας. Μερικοί φωτισμένοι άνθρωποι τη δέχτηκαν, αλλά κάποιες φτωχές παρωδίες μονάρχη απέρριψαν την συμβουλή μας και εξ’ αιτίας αυτού, βύθισαν τις χώρες τους σε συμφορά.
§133. …Η Ουρουσβάτι ξέρει, ότι είναι πολύ κουραστικό για τον αόρατο μάρτυρα (αυτοί κυκλοφορούν αόρατοι, ως παρατηρητές) να παραμένει μέσα σε γήινες συγκεντρώσεις· και όμως τέτοιες επισκέψεις είναι συχνές.
…Επί αιώνες έχουμε αναλάβει το καθήκον, να προειδοποιούμε εκείνους τους υψηλά ιστάμενους που είναι σε θέση να παρεμποδίζουν την εξέλιξη.Προειδοποιήσαμε τον Ναπολέοντα περισσότερες από μία φορές και αυτός παραδέχθηκε ότι ‘άκουσε φωνές’ και όμως εξακολούθησε το λανθασμένο του μονοπάτι.»
Τα εξωδιαστατικά αυτά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»…

Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.] Κλείνει η παρένθεση—

Η Κάρεν είχε εξέχουσα θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα για δώδεκα χρόνια πριν αποφασίσει να καταδώσει την Παγκόσμια Τράπεζα και την διαφθορά που υπάρχει μέσα σ’ αυτήν.
Σπούδασε νομικά στην Νομική σχολή του Yale και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.
Εργάστηκε στην Tράπεζα Αμερικανικών εισαγωγών εξαγωγών στις ΗΠΑ από το 1980-1985 και στο Νομικό τμήμα της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 1986-2007.
Αυτές οι σοκαριστηκές δηλώσεις της, αποκάλυψαν τα κακώς κείμενα της Παγκόσμιας Τράπεζας, δηλώνοντας ότι ο κόσμος βρίσκεται σε «νομισματικό πόλεμο». Ο Οργανισμός Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων συνεχίζει να τυπώνει χρήματα σαν τρελός, και ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, τα άλλα κράτη δεν θα αποδέχονται πλέον αυτό το νόμισμα (δολάριο).
Αποκαλύπτει επίσης την εγκληματική διαφθορά που λαμβάνει χώρα στα υψηλότερα κλιμάκια των οικονομικών ιδρυμάτων επί πολύ καιρό.Στη ραδιοφωνική συνέντευξή της η Karen Hudes, αρχίζει να μιλά γι’ αυτό, από το σημείο 21:50 ― 29:00 (περίπου)

Το 1999 ανέφερε την διεφθαρμένη εξαγορά της μεγαλύτερης τράπεζας των Φιλιππίνων. Έχει αποκαλύψει τη σύγκρουση που λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα οικονομικά ιδρύματα και τις διάφορες κυβερνήσεις και πολλά πολλά περισσότερα.
Πριν απορρίψετε αυτά που έχει να πει, λάβετε υπόψη σας, ότι υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων για να στηρίξει την αλήθεια πολλών περίεργων φαινομένων.  Τουλάχιστον κρατήστε ανοικτό το μυαλό σας στις διάφορες πιθανότητες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

7SPY: ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες) vid

7spymania.blogspot.com/2016/11/vid_83.html
Translate this page
Nov 18, 2016 - ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες) vid. από τα πιο αυθεντικά κομμάτια που δειχνουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά.

7SPY: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ

7spymania.blogspot.com/2015/08/blog-post_53.html - Translate this page
Aug 15, 2015 - ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. Ο στόχος αυτού του άρθρου είναι να κρατήσουμε το φυσικό μας όχημα, το σώμα, καθαρό από ...

7SPY: Μια αλήθεια για τα ερπετοειδή από το Hollywood και τη μουσική ...

7spymania.blogspot.com/2015/02/hollywood.html
Translate this page
Feb 6, 2015 - το σημερινό άρθρο θα θίξουμε άλλη μια αλήθεια σχετικά με τα MATIA των ερπετοειδών... απευθείας από τα μηνύματα της ελίτ βιομηχανίας του ...

7SPY: ΚΡΟΝΙΑ ΓΕΝΗ ΡΑΝ ΕΒΡΕ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Τα ...

7spymania.blogspot.com/2014/11/video_27.html
Translate this page
Nov 27, 2014 - ΚΡΟΝΙΑ ΓΕΝΗ ΡΑΝ ΕΒΡΕ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Τα ερπετοειδή που κυβερνούν τον πλανήτη VIDEO. ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ...

7SPY: ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ : η κρυμμένη ιστορία

7spymania.blogspot.com/2013/04/blog-post_358.html
Translate this page
Apr 13, 2013 - Σε γενικές γραμμές η συνωμοσία των ερπετοειδών λέει ότι υπάρχουν ερπετοειδή που διατηρούν ανθρώπινη μορφή και σαν σκοπό τους έχουν τον ...

7SPY: Χαλκός: Τα Βακτήρια (και τα ερπετοειδή)Τον Τρέμουν!

7spymania.blogspot.com/2015/02/blog-post_41.html
Translate this page
Feb 22, 2015 - Χαλκός: Τα Βακτήρια (και τα ερπετοειδή)Τον Τρέμουν! Το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Στην αρχαιότητα ο ...

7SPY: ΜΑΣΟΝΟΙ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. Πως ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;

7spymania.blogspot.com/2013/10/blog-post_2486.html
Translate this page
Oct 13, 2013 - ΜΑΣΟΝΟΙ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. Πως ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;. Η επίσημη (και ανακριβής) ιστορία είναι πως ο Μασονισμός εξελίχθηκε από τις συντεχνίες των ...

7SPY: Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ / Alex Collier ...

7spymania.blogspot.com/2013/10/alex-collier-94.html
Translate this page
Oct 28, 2013 - Στο πρώτο μέρος για τα ερπετοειδή έως σήμερα, διαπιστώσαμε μέσω φωτογραφιών ότι αυτά υπάρχουν καθώς είναι καταγεγραμμένα στο ...

7SPY: Οι Νήσοι των Μακάρων

7spymania.blogspot.com/2013/05/blog-post_1166.html
Translate this page
May 21, 2013 - Έτσι, όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα, από τους Archons των προχριστιανικών Γνωστικών, τουςΒολαντόρες των Τολτέκων, μέχρι τα ερπετοειδή ...

7SPY: Υποχθόνιες φυλές 2

7spymania.blogspot.com/2015/12/blog-post_75.html
Translate this page
Dec 26, 2015 - Δράκους όμως ονομάζουν και οι Κινέζοι την υποχθόνια φυλή των Λουνγκ Γουάνγκ . Στην Ιαπωνία υπάρχουν οι υπόγειοι ερπετοειδή δαίμονες .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone

Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα

Με λένε Lewis και μεγάλωσα με γκέι γονείς. Έχω λόγους να λέω ΟΧΙ στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

Είμαι ο Lewis από την Αυστραλία, ένα παιδί “γκέι γονιών” και αυτή είναι η εμπειρία μου από τους γκέι γονείς. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ παντρεμένοι και ενώ ο πατέρας μου ήταν ομοφυλόφιλος,

«ΦΩΤΙΑ» ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Το «αντίο» Τσίπρα στη Μόσχα και oι αγωγοί Τραμπ στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τις συζητήσεις που έκαναν Τσίπρας -Τραμπ στην Ουάσιγκτον αναφορικά με την ενεργειακή αγορά και ιδαίτερα για τους αγωγούς υγροποιημένου αερίου, ήρθε κατευθείαν δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας σε συνέδριο

Μια ιστορία αίματος και μίζας Η χρεοκοπημένη Ελλάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 δις ευρώ στην πιο ισχυρή οικονομία του κόσμου

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου πέταξε στον ουρανό με ένα από τα αμερικανικά F-16 της Π.Α., από εκείνα που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Στην κυριολεξία,

Εκτελούσε και βασάνιζε ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη – Βρέθηκαν βίντεο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τζιχαντιστή-πρωτοπαλίκαρο του ISIS που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.

Πούτιν: Οι ΗΠΑ δεν είναι πια μια λευκή χριστιανική χώρα - εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας (video)

Στην πόλη Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας διεξήχθη το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών. Την επίσημη έναρξή του κήρυξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.