Translate

“Λεφτά υπάρχουν” μόνο για τους λαθρομετανάστες: Οι συριζαίοι διαθέτουν το πλεόνασμα (από το κλέψιμο των χρημάτων του Ελληνικού λαού) της Βουλής στην μουσουλμανική «προσφυγική κρίση»

Δεν έφταναν τα ατελείωτα κονδύλια που έχει διαθέσει η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Σόρος για τους λαθρομετανάστες, ήρθε και ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το προεδρείο της Βουλής, κατόπιν πρωτοβουλίας της
κυβερνήσεως τα κέρδη που επέφερε η οικονομία στα έξοδα της Βουλής, που ήταν πάγιο αίτημα των Ελλήνων, θα διατεθούν για την στήριξη των λαθρομεταναστών.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε ύστερα από περικοπές στον προϋπολογισμό της Βουλής εξοικονομήθηκαν 5 εκατ. ευρώ. Βεβαίως, οι περικοπές αυτές δεν φτάνουν καθόλου στο πρέπον, αφού συνεχίζουν και σιτίζονται εντός της Βουλής υπάλληλοι ακόμα και πρώην πρωθυπουργών προ εικοσαετίας, ενώ οι αργομισθίες ολοένα και πληθαίνουν από την συνέχιση της γνωστής πολιτικής του διορισμού ημετέρων. 
Επίσης δεν έχει υπάρξει ουδεμία ελάφρυνση του προϋπολογισμού από το πιο σκανδαλώδες έξοδο, δηλαδή τα πάσης φύσεως επιδόματα και το αφορολόγητο των βουλευτών
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και τα λεφτά που εξοικονομήθηκαν από τις δειλές περικοπές (αντιθέτως στις περικοπές στους Έλληνες είναι... εξόχως γενναιόδωροι οι συριζαίοι) θα δοθούν για τους λαθρομετανάστες δίνοντας άλλο ένα καραμπινάτο παράδειγμα ρατσισμού κατά των Ελλήνων.
                                                                                                                                         πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com