Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χριστούγεννα με την Κου Κλουξ Κλαν! ''η ιστορία πάντα έχει όψεις''

Η φωτογραφία αυτή είναι αυθεντική.

Η ιστορία της: Δεκέμβριος 1948, TalladegaAlabama. Μέλη της τοπικής Κου Κλουξ Κλαν (Klansmen) με ένα μέλος να είναι ντυμένο Άη Βασίλης δίνουν ένα ραδιόφωνο στον Jack Riddle, έναν υπέργηρο αφροαμερικάνο ηλικίας 107 ετών και τη σύζυγό του,Josey, 86 ετών, ώστε να μπορούν να "ακούν τους ιεροκήρυκες", όπως ήταν η επιθυμία τους την οποία εκπλήρωσε η ΚΚΚ! Ο τότε «Μεγάλος Δράκος» Samuel Green εξήγησε ότι αυτό αποδεικνύει «την πραγματική καρδιά ενός Klansman».

ΚΟ: Να θυμίσουμε ότι βρισκόμαστε στην εποχή της 2ης Κου Κλουξ Κλαν (1915–1944) και να επαναλάβουμε ότι η 1η (και "γνήσια") ΚΚΚ που γεννήθηκε την περίοδο της λεγόμενης «Ανασυγκρότησης», προκειμένου να βάλει έναν φραγμό στην κατάφωρη αδικία και αναρχία που βίωνε ο ηττημένος Νότος, δεν είχε καμία σχέση με την 2η. Η 2η δεν είχε την δύναμή της στον «κακό» «ρατσιστικό» Νότο, αλλά στις μεσοδυτικές πολιτείες, (μέχρι και το Σικάγο είχε Κλαν!), ενώ η μεγαλειώδης πορεία της ΚΚΚ στην Ουάσινγκτον το 1928 έγινε με εκατοντάδες αμερικάνικες σημαίες (βλέπε φώτο) και όχι σημαίες του «κακού» «ρατσιστικού» Νότου. Στους καιρούς της 2ης εμφανίστηκε ο φλεγόμενος σταυρός. Στους καιρούς της 2ης τους Klansmen δεν τους απασχολούσαν οι μαύροι, καθώς «στόχος» τώρα ήταν οι καθολικοί, οι εβραίοι και οι μετανάστες που κατέφθαναν στις ΗΠΑ (και στις βόρειες πολιτείες) από τις φτωχές χώρες της Ευρώπης (κυρίως Ιταλοί). Ο ιδρυτής της συνταγματάρχης William Joseph Simmons (1880 – 1945), υπήρξε προτεστάντης ιεροκήρυκας και ενεργός Μασόνος. Αποφάσισε να «αναβιώσει» την ΚΚ αφότου παρακολούθησε την ταινία “Τhe Birth of a Nation” και είδε ένα «όραμα» με ιππείς φαντάσματα στον ουρανό (ghost riders in the sky...).

Τέτοιου είδους αγαθοεργίες εκ  μέρους της ΚΚΚ ήταν κάτι το συνηθισμένο. Όπως έλεγε ο συνταγματάρχης William JosephSimmons, ο «αναβιωτής της ΚΚΚ» το 1915, «η καλοσύνη και η φιλαδελφία είναι για μένα η ποιότητα μίας ψυχής. Η ανιδιοτελής, πατριωτική υπηρεσία είναι ο αλάνθαστος στόχος του μυαλού μου και της καρδιάς μου. Το “να ζεις όχι για τον Εαυτό σου αλλά για τους άλλους” (Non Silba Sed Anthar) ήταν το σύνθημα της ζωής μου και η υπέρτατη φιλοδοξία μου. Αγαπώ τον συνάνθρωπό μου και έχω αγωνιστεί σε όλη μου τη ζωή για να του προσφέρω μια ανιδιοτελή, ευεργετική υπηρεσία».

Ο Simmons σκόπευε να δημιουργήσει πέντε πανεπιστήμια, μια εκδοτική εταιρεία, ένα τραπεζικό ίδρυμα για να βοηθήσει τους φτωχούς αγρότες, να δώσει δωρεάν σπίτια σε νεόνυμφους, να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα στήριξης για τα ορφανά και μια αλυσίδα νοσοκομείων. 

Στις 24 Νοεμβρίου 1921 στο Henderson του Τέξας, η Κλαν έδωσε $ 50 σε δύο νέγρους που ζούσαν σε μεγάλη ένδεια. Την ημέρα των Χριστουγέννων του 1921, στην Ατλάντα της Γεωργίας, η Klanσυνεισέφερε $ 125 στο ταμείο Χριστουγέννων για τους πρώην σκλάβους. 
Στην παραπάνω εικόνα: εικονογράφηση περιοδικού του 1920 που εξυμνεί τα πολλά φιλανθρωπικά έργα της KKK. Τον Ιανουάριο του 1921, υπήρξε μια φυλετική εξέγερση στο Winter Gardens της Φλόριδας. Οι τοπικοί Klansmen βοήθησαν να κατασταλεί η εξέγερση, και τα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν στάθηκαν φρουροί για τρεις μέρες και τρεις νύχτες, προστατεύοντας τις ζωές και τις περιουσίες στις συνοικίες των νέγρων. Στις 5 Φεβρουαρίου του 1921, ο δήμαρχος του Columbus της Γεωργίας, εξήρε την τοπική Κλαν για τη βοήθειά της στο αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια μίας επιδημίας διαρρήξεων.

Στην Ατλάντα της Γεωργίας, ένας όχλος προσπάθησε να εισβάλει στην φυλακή και να λιντσάρει ένα νέγρο που τον κατηγορούσαν για ένα φρικτό έγκλημα. Ο Simmons έτυχε να περνά και να στείλειKlansmen ανάμεσα στον όχλο για να τους πείσει να διαλυθούν, κάτι το οποίο έγινε. Αργότερα, όταν ο νέγρος μεταφερόταν από τη φυλακή προς το δικαστήριο, οι Klansmen είχαν σχηματίσει μια ασπίδα προστασίας γύρω του προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον του κατηγορουμένου.
Στην φωτογραφία πάνω: Klansmen δίνουν καλάθια τροφίμων σε οικογένεια νέγρων που έχει ανάγκη. Παρακάτω φωτογραφία:Klansmen προετοιμάζουν καλάθια τροφίμων για τους φτωχούς.
Το 1923, η Κλαν έδωσε $ 80.000 και έχτισε το "Σπίτι της Ελπίδας", ένα ορφανοτροφείο στο βόρεια Ντάλλας. Στο Richmondτης Βιρτζίνια η τοπική Κλαν διένειμε καλάθια τροφίμων και πρόσφερε χρήματα στο Γηροκομείο των Αφροαμερικάνων. Στην παρακάτω φωτογραφία: 1926: Klansmen στο Carterer του New Jersey (!) ζητούν χρήματα για να ξαναχτιστεί μία εκκλησία Αφροαμερικάνων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώεδώ κι εδώ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...