Translate

Σιωνιστική Δικτατορία: Ο Σόρος θα αποφασίζει για εσάς, χωρίς εσάς τι είναι αλήθεια στο διαδίκτυο!

Προ ημερών ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, γνωστός για το μένος του κατά της Χρυσής Αυγής, Ρόναλντ Λόντερ είχε εκφράσει τα συγχαρητήριά του προς παγκόσμιες πολυεθνικές εταιρείες για τις νέες εφαρμογές που θα λογοκρίνουν το
διαδίκτυο, αποφασίζοντας για το «τι είναι αλήθεια» και τι όχι, έτσι ώστε μόνο οι «εγκεκριμένες» ειδήσεως να φτάνουν στο κοινό.
Όπως αναφέρουν οι New York Times, τουλάχιστον στην περίπτωση του Facebook, ο «έλεγχος» των ειδήσεων θα γίνεται από έναν συνασπισμό ομάδων. Σε ελεύθερη μετάφραση, αυτές οι «ομάδες» θα αποφασίζουν τι θα διαβάζετε στο διαδίκτυο, θα αποτελούν τους ανώτατους κριτές που θα αποφασίζουν για την «αλήθεια», το «δίκαιο» και άλλα πολλά.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει ότι οι εν λόγω «ομάδες» αποτελούνται από μεγάλα αμερικανικά δίκτυα, όπως το Associated Press και το ABC News, που έχουν μακρά παράδοση στην προπαγάνδα και την κατασκευή ψευδών ειδήσεων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αποτέλεσαν την μιντιακή προμετωπίδα της εισβολής των αμερικανών στο Ιράκ, μέσω της κατασκευής της ψεύτικης ειδήσεως περί υπάρξεων όπλων μαζικής καταστροφής, που εν τέλει αποδείχτηκε πλήρως ψευδής.
Στις ομάδες αυτές που θα ελέγχουν τι θα πρέπει να διαβάσετε συμμετέχει και ένας άλλος, παλιός... γνώριμος, ο γνωστός Ιουδαίος πλουτοκράτης George Soros. Συγκεκριμένα, μία εκ των ομάδων ακούει στο όνομα Ιnternational Fact-Checking Network (Factcheck.org) και χρηματοδοτείται από τον γνωστό σε όλους μας δισεκατομμυριούχο George Soros!
Το εν λόγω δίκτυο φιλοξενείται στο τμήμα Media Studies του ινστιτούτου Poynter στην Αμερική. Με μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα του ινστιτούτου Poynter μπορεί κανείς να βρεί την ξεκάθαρη αναφορά στους χρηματοδότες του, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το Open Society του Soros.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», στα οποία αναφέρεται: «Τίποτα δεν θα γνωστοποιείται στο κοινό χωρίς να το έχουμε προηγουμένως ελέγξει. Αυτό θα το επιτύχουμε με τον εξής τρόπο: Ήδη στις ημέρες μας όλες οι ειδήσεις συγκεντρώνονται από πολλά πρακτορεία από όλα τα μέρη του κόσμου. Τότε τα πρακτορεία αυτά θα βρίσκονται κάτω από τον απόλυτο έλεγχό μας και θα δημοσιεύουν μόνο ό,τι τους επιτρέπουμε»
Πάλι καλά, βεβαίως, που τα «Πρωτόκολλα» είναι πλαστά και έτσι δεν... υφίσταται κίνδυνος!
Κώστας Αλεξανδράκης
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com