Translate

Θεσσαλονίκη: Παρακρατικοί του Σύριζα και τζ.Σόρος πυρπόλησαν Ιερό Ναό - Εκκωφαντική σιωπή από ΜΜΕξαπάτησης και πολιτικά προβατο- κόμματα


Τι θα γινόταν, άραγε, αν κάποιοι έκαιγαν ένα από τα παράνομα τζαμιά που βρίσκονται διάσπαρτα στην Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδος ή αν ο στόχος τους ήταν κάποια εβραϊκή συναγωγή και μετά αναλάμβαναν την ευθύνη; Σίγουρα θα προξενούνταν (και δικαίως) σάλος, με όλα τα ΜΜΕ να ζητούν την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, ενώ η γνωστή «κασέτα»
της «Ισλαμοφοβίας» και του «αντισημιτισμού» θα έπαιζε και πάλι από τους μόνιμους βαρετούς και προβλέψιμους «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές». 
Τι γίνεται, όμως, όταν καίγονται Εκκλησίες και μάλιστα κοντά στις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, με ό,τι συνεπάγεται αυτό (και) σε συμβολικό επίπεδο; Το ερώτημα δεν είναι υποθετικό, καθώς όντως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον Εκκλησιών.
Στην γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα δημοσιεύθηκε «ανάληψη ευθύνης» για την επίθεση  που έκαναν κάποιοι ψυχοπαθείς εναντίον της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία. 
Η «ανάληψη ευθύνης» των βλαμμένων ξεκινά ως εξής:
«Ξημερώματα 8 Δεκέμβρη αποφασίσαμε να επιτεθούμε στο ναό του Προφήτη Ηλία στην οδό Ολυμπιάδος στη Θεσσαλονίκη, βάζοντας φωτιά στην είσοδο και στο εσωτερικό του. Η κίνηση αυτή έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς κρατουμένους Monica Caballero  και Francisco Solar που κατηγορούνται για τη βομβιστική επίθεση στον καθεδρικό ναό του Πιλάρ στη Σαραγόσα στις 2 Οκτωβρίου του 2013. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, η καθολική εκκλησία της Ισπανίας είχε δεχτεί σειρά επιθέσεων εξαιτίας της επιθυμίας της να περιορίσει την πρόσβαση στις εκτρώσεις.
Κάθε θρησκεία είναι εχθρός μας. Είναι αυτή που συντηρεί την καθεστυκία τάξη ειρηνοποιώντας την κοινωνία με νόρμες που στη συνέχεια γίνονται νόμοι. Στηρίζει την εξουσία της στις ελπίδες των πιστών σε μια μελλοντική μεταθανάτια ζωή, πνίγοντας κάθε επιθυμία για εξέγερση στο σήμερα, στο εδώ και τώρα. Δικαιολογεί τον πόλεμο βασιζόμενη σε πολιτισμικές διαφορές που η ίδια δημιούργησε».
Και το υπόλοιπο απόσπασμα του κειμένου κινείται στον ίδιο ρυθμό ψυχοπνευματικής σχιζοφρένειας. Αν χρειάζεται να σταθούμε σε κάτι είναι στο σημείο που γράφουν ότι «κάθε θρησκεία είναι εχθρός μας», το οποίο και είναι απόλυτα ψευδές, καθώς οι επιθέσεις αυτού του κράματος παρακρατικών και ψυχασθενών έχει ως αποκλειστικό στόχο μόνο τις Εκκλησίες των Ορθόδοξων Χριστιανών και όχι τα τζαμιά των μουσουλμάνων ή τις συναγωγές των εβραίων.
Και φυσικά, δεν είδαμε κανέναν ευαίσθητο ψευτοανθρωπιστή να καταγγέλλει αυτούς τους αλήτες για τον συγκεκριμένο (και όχι μόνον) εμπρησμό της Εκκλησίας. Η ίδια σιωπή και από τα «πλουραλιστικά» ΜΜΕ. Φαίνεται ότι το απαράδεκτο της φωτιάς αφορά μόνο τις διαφορετικές από τον Χριστιανισμό θρησκείες. Γιατί όταν τα ανθρωποειδή αυτά καίνε Εκκλησίες, για τους «αντιρατσιστές» και τους συνοδοιπόρους τους, «δεν τρέχει τίποτα»…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com