Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώτη φορά στρατηγοί του ΝΑΤΟ μιλούν ανοιχτά για τα ATIA vid

Image result for ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤ. ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΑΠολλές είναι οι φήμες που υπάρχουν για τα προγράμματα UFO που «κρύβουν» οι ΗΠΑ στη στρατιωτική βάση “Area 51”. Οι φήμες αυτές έχουν πολλές φορές τροφοδοτήσει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά ποτέ δεν υπήρξε ξεκάθαρη απάντηση για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα γνωστά σε όλους UFO.
7 λοιπόν από τους αξιωματικούς που ανήκουν στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, μίλησαν για πρώτη φορά στο κοινό για την εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων, πάνω από στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Οι εμφανίσεις αυτές δεν έγιναν πρόσφατα, αλλά κατά τις δεκαετίες του 60, 70 και 80.
Οι ίδιοι αξιωματικοί παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, στην οποία φανέρωσαν όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες από τις αλλόκοτες αυτές εμφανίσεις, όπως αναφέρει το periergaa. Σύμφωνα λοιπόν με τους αξιωματικούς, οι εξωγήινοι έδειξαν στο παρελθόν ενδιαφέρον για το πυρηνικό πρόγραμμα των ΗΠΑ…
video από τη Συνέντευξη Τύπου!

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.