Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Αυτό είναι το ρωσικό όπλο 5ης γενιάς U-71 – Φτάνει Ουάσιγκτον-Νέα Υόρκη σε 40 λεπτά και αχρηστεύει τα πάντα… vid

Το pentapostagma.gr φέρνει στη δημοσιότητα το άγνωστο για τους πολλούς απόρρητο ρωσικό πρόγραμμα αεροσκάφους U-71, ένα όπλο 5ης γενιάς το οποίο αποτελεί μέρος του προγράμματος Project 4202 των ρωσικών στρατηγικών δυνάμεων που ελέγχουν το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας. 
Του Βασίλη Καπούλα
Πρόκειται για ένα όπλο σοκ και δέος το οποίο θα μπορεί να φτάσει στην Ουάσιγκτον μέσα σε 45-50 λεπτά, στην Νέα Υόρκη σε 40 λεπτά και στο Λονδίνο σε 20 λεπτά.
Οι πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι ελάχιστες και αναφέρεται ότι μπορούσε να εκτελέσει αποστολές με ταχύτητες της τάξης των 11.000χλμ/ω, κάνει χρήση τεχνικών ανεμοπορίας, έχει υπερευελιξίες ενώ μπορεί να αγγίξει τα κατώτερα στρώματα του διαστήματος.
Η μελέτη στον σχεδιασμό είναι σε εξέλιξη και αποτελεί ένα στοιχείο για να λάβει η Ρωσία προβάδισμα έναντι των ΗΠΑ μέχρι το 2025.
Ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας της Ρωσίας Ντιμίτρι Ρογκόζιν δήλωσε ότι ο ανταγωνισμός των εξοπλισμών του τελευταίου αιώνα έχει αφήσει τεχνολογικά πίσω τις χώρες του ΝΑΤΟ και αναπτύσσουμε πλέον όπλα 4ης γενιάς.
Τα όπλα 5ης γενιάς είχαν μείνει πίσω για λόγους που άπτονται της κατάρρευσης της Σοβιετική Ένωσης αλλά πλέον και αυτό το στάδιο ξεπεράστηκε και πλέον δεν στοχεύουμε στην εξισορρόπηση αλλά στην προσπέραση των δυτικών αντιπάλων μας ανέφεραν ρωσικές πηγές στο pentapostagma.gr
Σχετικά με το U-71 για το οποίο οι πρώτες πληροφορίες αποδεσμεύτηκαν το 2015 είχε αναφερθεί ότι θα έχει ειδικό εξοπλισμό καταστολής ηλεκτρονικών μέσων επιτρέποντας έτσι το πέρασμα πάνω από τις ΗΠΑ σε διάστημα λεπτών αχρηστεύοντας τα αμερικανικά ηλεκτρονικά συστήματα.
Το ΝΑΤΟ δηλώνει ότι η ρωσική αεροπορία θα έχει σε υπηρεσία 24 αεροσκάφη του τύπου μεταξύ των ετών 2020-2025 που θα υπάγονται στην 13η Μεραρχία πυραυλικών δυνάμεων στο Όρενμπουργκ και θα μπορούν να φτάσουν στην Ουάσιγκτον μέσα σε 45-50 λεπτά, Στην Νέα Υόρκη σε 40 λεπτά και στο Λονδίνο σε 20 λεπτά.
Ο εντοπισμός θα είναι πρακτικά αδύνατος και σε συνδυασμό με τους νέους πυρηνικούς πυραύλους θα αποτελέσει το διαπραγματευτικό χαρτί της Μόσχας με το ΝΑΤΟ.
Είναι επίσης γνωστό ότι η Ρωσία αναπτύσσει νέα γενιά πύραυλους κρουζ με υπερηχητική ταχύτητα που ουσιαστικά θα είναι αδύνατο να αναχαιτιστούν και θα αναπτύσσουν ταχύτητες μεταξύ 700-800 μ/δ.
Επίσης ανάλογα αεροσκάφη αναπτύσσουν ΗΠΑ και Κίνα, με το κινεζικό αεροσκάφος να φέρει τα όνομα Wu-14 έχει μορφή ανεμοπτέρου και δοκιμάζεται από το 2012 ενώ το αμερικανικό αντίστοιχο θα βασίζεται σε τεχνολογίες του drone HTV-2 που όμως στις δοκιμές είχε καταστραφεί όταν είχε χαθεί ο έλεγχος μετά από 10 μόνο λεπτά πτήσης…
                                                                                                                                              πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.