Translate

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΩΜΑΛΩΝ-ΠΡΩΗΝ ΟΗΕ-ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ,24 ΩΡΕΣ ΑΦ ΟΤΟΥ …

…ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ!!

Θελουν οι ανωμαλοι να επιβλεψουν λεει την απομακρυνση των κατοικων και των <<αδελφων>> τους τζιχανωμαλιαρηδων δολοφονων πιθηκων!!
Τωρα θα το αποφασισουνε τα ζωα,τωρα που οι κατοικοι επιστρεφουν μαζικα για να το ανοικοδομισουν!!
Μαλλον εχουν καθυστερηση γενικη!!!
Φαινεται οτι ειναι καθυστερημενα γενικως!!
πηγη
Θα στειλουν μερικους ηλιθιους,να επιβλεψουν σε ξενο κυριαρχο κρατος,την….ασφαλη εξοδο των κατοικων,που εχουν ηδη ξαναγυρισει στην ελευθερη πολη τους!!!Θελουν τα πιθικια να κανουν τι?Ε!!
Εχουν παραισθησεις ειναι φανερο!
Στο μεταξύ πλήθος ηλίθιου κόσμου διαδήλωσε στο κέντρο της ΝΠΤ στο Λονδίνο την Κυριακή, θέλοντας να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους ταλαιπωρημένους τζιχαντιστες που βρίσκονται ακόμη στο πολύπαθο Χαλέπι. (7spy)

Ειναι ολοφανερο,και καθημερινως γινεται ποιο φανερο,οτι τα τζιχανωμαλα νεοταξιτικα ναζιστομασωνικα σιωνιστακια,εχουν φτασει στο υπερτατο σημμειο παραφροσυνης!!!
Πιαστικαν αξιωματικοι του ΝΑΤΟ της Αμερικης,και των τζιχανωμαλιαρικων κρατων οπως Σ.Αραβια,μεσα στο Χαλεπι,και αρχισαν να βγαζουν τα παγκοσμια πιθηκια,αφρους απο το στομα!!!
Ας προσεχαν!!Τοσες φορες τους προτειναν να φυγουν ,αλλα αυτα τα ζωα,νομιζαν οτι παιζουν σε ποδοσφαιρικο αγωνα και εκαναν καθυστερησεις!!
Να δουμε πως θα το δικαιολογησουν τα <<πολιτικα>> πιθηκια αυτο
το γεγονος!!
Μαλλον κανουν ομαδικη χρηση παραισθησιογονων,αλλοιως μετα απο τοσες σφαλιαρες στα πεδια των αντιπαραθεσεων και μαχων,πως ειναι δυνατον ακομα τα ζωακια να απειλουν οτι θα καταστρεψουν την Ρωσσια επειδη λεει-χωρις αποδειξεις-επενεβει στις Αμερικανικες εκλογιες!Καλα!Ποτε η πλανηταρχης Αμερικη,εγινε μπανανια?
Ρε,τι ξεφτιλα ειναι αυτη!!Παρακολουθουμε διασκεδαζοντας την κωμωδια<<Τα Γερακια του Πενταγωνου,πριν γινουν κλαψιαρες κοττες>>!!
Σε μερικες ωρες,συγκροτειται το σωμα εκλεκτορων για να ανακηρυξει προεδρο τον Τραμπ!
Μετα να δειτε θρηνος,κλαυθμος και οδυρμος των πιθηκων!!Θα κανουν πλανς,μεχρι που θα βρεθουν στης φυλακης τα σιδερα,που ειναι για τους λεβεντες,μα τωρα τελευταια και για πιθηκους!!
Κι υστερα ερχεται η μοναξια των Ευρωπαιων ναζιστοπιθικων!!
Αυτοι οι ανωμαλοι,θα κληθουν να κρατησουν ψηλα την σημαια της πιθηκισιας σηψαιμικης διεθνους!!
Τοτε θα δουμε το φρικαλεο αλλα ανισχυρο πλεον μισος,που καποιοι κομπλεξικοι σακατηδες στο μυαλο θα χυνουν για την αιτια της καταστροφης τους,την Ελλαδα!!
Ηδη καποιοι τρομοκρατημενοι,τα γυριζουν προς τις θεσεις της <<Ελληνικης κυβερνησης>> που επισης τρομοκρατημενη,αποφασισε να δωσει πισω μερικα εκατομμυρια ψιχουλα,απο τα τρισεκατομμυρια κλοπιμαιων της Ελληνοευρωπαικης συμμοριας λησταρχοναζιστοπιθηκων!!
πηγη
Σε λιγο καιρο ολα αυτα θα ειναι ενας κακος εφιαλτης!
Η εξοντωση της διεθνους πιθικοσυνης των σιωνομασωνοναζισταρχων,θα γινει παρελθον!
Οχι τιποτε αλλο,αλλα για να αρχισουμε επιτελους να μιλαμε και λιγο λογικα.Να σταματησει αυτη η αναφορα σε παραφρονες και αιμοβορα ζωα!Να μιλησουμε για το μελλον των ανθρωπων!!
Το μελλον ερχεται!Ας το υποδεχθουμε πανετοιμοι!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com