Translate

Δελτίο των 11 Η ώρα της αλήθειας Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΟΥΜΟΥ κ.ά.

Η ώρα της αλήθειας

Image result for Δελτίο των 11Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΟΥΜΟΥ ότι στέκεται στο πλευρό των αριστερών τεμπέληδων που σήμερα κινδυνεύει η εργασία τους και υπερασπίζεται την πολυφωνία των ΜΜΕ ως συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΟΥΜΟΥ μιλάει για τις σχέσεις διαπλοκής των εκδοτών με το πολιτικό και τραπεζικό σύστημα, που δημιούργησε «μη βιώσιμες επιχειρήσεις»,αλλά δεν λέει λέξη για τις σχέσεις διαπλοκής των «εργαζομένων» με το πολιτικό και τραπεζικό σύστημα για τις κομματικές δημοσιογραφικές οργανώσεις, τις κομματικές συνδικαλιστικές παρατάξεις, τις κομματικές απεργίες και την απασχόληση στις Τράπεζες των ρεπόρτερ του οικονομικού ρεπορτάζ.

ΥΓ. Είμαι ευτυχής που ουδέποτε εργάστηκα ή συνεργάστηκα με τον ΔΟΛ και το Μπομπολιστάν.
Ο Ἐμπενίζερ* Σκροῦτζ, ο φοβερὸς τσιγκούνης, δεν ήταν "Μακ", αλλά τσιφούτ.Οπως ο Koylis. 
Και ο μεν προτεστάντης σακάτης είπε, δεν πειράζει άστους να κάνουν φέτος Χριστούγεννα και τους βάζουμε στο κρεματόριο μετά τις γιορτές, ενώ ο Koylis ο οβριός φιλελέ, το παιδί της Ζήμενς, ήθελε άρον-άρον στον Γολγοθά τους συνταξιούχους.

*Ebenezer, [ebenez-er], as a boys' name is of Hebrew origin, and the meaning of Ebenezer is "stone of help". Biblical: The name of a memorial stone set up by the prophet Samuel to mark a critical battle and victory in Jewish history. Ebenezer has 10 variants: Eb, Ebbaneza, Ebbie, Eben, Ebeneezer, Ebeneser, Ebenezar, Ebenzer, Eveneser and Evenezer.
Απεστάλησαν οι γραπτές δεσμεύσεις 
των ΕΚΟΥΜΟΥ στο Ουρο-working Group
Σίγησε το ΔΟΛιο συγκρότημα !Ο Δημήτριος, o πατήρ, ο συνεργάτης του Λεφτεράκη και του πατρός Δημητρίου, (Μπάλφουρ) και το ΔΟΛιο συγκρότημα του ήταν και είναι ένας μηχανισμός ελέγχου του τόπου μας. 
Αλλά, ο άλλοτε "κραταιός ΔΟΛ", που πέρασε στα χέρια της ορντινάντσας , βρίσκεται πιά μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή. 
Από τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας «κατέβασε ρολά».
Οι "απλήρωτοι" αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες μέχρι να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους κάποια χρήματα. Μέχρι τότε , δεν θα εκδίδονται οι εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα της Κυριακής», στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» θα μεταδίδεται μόνο μουσική, ενώ δεν θα ανανεώνονται οι ιστοσελίδες «tanea.gr», «tovima.gr» και «in.gr».

-Αντε, καλή ψυχή!
                                                                                                                     δελτιο των 11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com