Translate

Χάος στο Παρίσι με οδομαχίες από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που επελαύνουν με καδρόνια και μαχαίρια στους δρόμους vid

«Τα καλά» των πολυπολιτισμικών κοινωνιών εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά, με επίκεντρο στην προκειμένη περίπτωση το Παρίσι.
Όπως διαβάζουμε σε καθεστωτική ιστοσελίδα κάτω από τον τίτλο «Οδομαχίες στο Παρίσι: Μετανάστες με καδρόνια και μαχαίρια επελαύνουν στους δρόμους» γράφονται τα εξής: 
«Σε «εμπόλεμη ζώνη» έχουν μετατρέψει οι μετανάστες τους δρόμους γύρω από τον σταθμό Stalingrad του Μετρό, στο Παρίσι.
Μεγάλες ομάδες με καδρόνια, μαχαίρια και άλλα όπλα, επιτίθενται σε όποιον πλησιάζει στην περιοχή και εφορμούν στις γύρω περιοχές, με τις συμπλοκές και τους άγριους ξυλοδαρμούς να βρίσκονται στην καθημερινή αναφορά. Οι μετανάστες που μένουν σε σκηνές στη μέση του δρόμου συγκεντρώνουν «πολεμικό υλικό» και φορώντας κουκούλες και σκούφους στο κεφάλι, έχουν μετατρέψει την περιοχή σε κανονικό γκέτο.
Το βίντεο από τις τελευταίες συγκρούσεις αποτυπώνει τη δράση των ένοπλων ομάδων, τα μέλη των οποίων δεν διστάζουν να χτυπήσουν βάναυσα με καδρόνια και άλλα αντικείμενα τους «αντιπάλους». Τα βίαια επεισόδια έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και αντιδράσεις στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία στο Παρίσι, πρόκειται για συμμορίες διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίες έχουν οργανωθεί και συγκρούονται στους κεντρικούς δρόμους. Τα επεισόδια έληξαν στις 6 το πρωί τοπική ώρα, όταν τα γκρουπ που συγκρούστηκαν επέστρεψαν στους πρόχειρους καταυλισμούς τους. Η συγκεκριμένη περιοχή που έχει καταληφθεί από τους μετανάστες, θεωρείται μέρος ήσυχο, με μαγαζιά, εστιατόρια και μπαράκια και προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών απ' όλον τον κόσμο».
Οι οπαδοί της «πολιτικής ορθότητας» θα προσπαθήσουν να ψελλίσουν διάφορες φτηνές δικαιολογίες για τις καταστροφές που προξενούν οι «μετανάστες» στο Παρίσι και σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν τις γνωστές κλισέ φράσεις «ρατσιστής», «φασίστας», «ισλαμόφοβος» κλπ, για όποιον αντιδρά σε τέτοιες χαοτικές καταστάσεις. Πολύ χειρότερα, αρκετοί από τους ταραξίες είναι πολύ πιθανόν να αποτελούν Γάλλους πολίτες δεύτερης και τρίτης γενιάς, οι οποίοι φυσικά και δεν ενσωματώθηκαν ποτέ στην Γαλλική κοινωνία.
Μια θλιβερή εικόνα από το Παρίσι, η οποία όμως προμηνύει ανάλογη εικόνα για το (κοντινό;) μέλλον και στην Ελλάδα, αν αυτή μετατραπεί όπως την θέλουν οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας, της «πολιτικής ορθότητας» και των «ανοιχτών συνόρων».
           
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
/πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com