Translate

Παγκόσμια «πράσινη» λύση με αφορμή την Ελλάδα – Ξαφνική ραγδαία εξέλιξη στα διεθνή δρώμενα NWO by Lucifer

7SPY

Το ελληνικό πρόβλημα διογκώθηκε, προβλήθηκε, διαφημίστηκε

και τώρα ετοιμάζεται παγκόσμια λύση μέσω Ελλάδας με έντονο το «άρωμα» της Ατζέντας 21, η οποία θα οδηγήσει σε παγκόσμια διακυβέρνηση.  Ειδικότερα, το WWF Ελλάς παρουσιάζει ένα κείμενο διαλόγου για το ζήτημα του ελληνικού χρέους, με άξονα τη
σημαντική ελάφρυνση σε συνδυασμό όμως με την «προσήλωση σε ένα διεθνές και ευρωπαϊκό όραμα βιώσιμης ανάπτυξης».
Επτά χρόνια κρίσης και λιτότητας έχουν πλήξει την οικονομία και το περιβάλλον ανεπανόρθωτα, αναφέρει το WWF και κάνει λόγο για μείωση μεν του ελληνικού χρέους, με στόχο όμως την προώθηση της οικονομικής και οικολογικής βιωσιμότητας για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο κείμενο η οργάνωση τάσσεται υπέρ μιας σημαντικής ελάφρυνσης του χρέους της Ελλάδας, στο πλαίσιο όμως μιας συμφωνίας για την εφαρμογή των Στόχων του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (SDGs).
Εν ολίγοις, παγκόσμια «πράσινη» οικονομική λύση με αρχή την Ελλάδα, καθώς από εδώ δόθηκαν διάφορων ειδών εξουσίες στις δυνάμεις της Νέας Τάξης.
Ως εκ τούτου, το WWF Ελλάς προτείνει μία σειρά μέτρων για
  • την προστασία του φυσικού πλούτου της Ευρώπης
  • την πράσινη οικονομία
  • και την αύξηση εσόδων από την καταπολέμηση περιβαλλοντικών παρανομιών ως τη βάση μιας ουσιαστικής συμφωνίας ελάφρυνσης χρέους.
Με αντάλλαγμα ξανά τα χρήματα, θα δοθεί λοιπόν η λύση της Ατζέντας 21 στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο πλανήτη, πλην φυσικά της Ρωσίας και των συμμάχων της.
Διαβάστε τις δηλώσεις και τα σχόλια δικά σας:
Marco Lambertini, Γενικός Διευθυντής, WWF International:
«Φανταστείτε μια πραγματικότητα στην οποία η οικονομική κρίση γίνεται κινητήριος δύναμη για καινοτόμο σκέψη προς έναν οικολογικά πιο βιώσιμο και πιο ισότιμο κόσμο. Έναν κόσμο στον οποίο το παραλυτικό δημόσιο χρέος μετατρέπεται σε μηχανισμό χρηματοδότησης για το κοινό καλό, και το όραμα για πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη αρχίζει να κυριαρχεί στην πολιτική ατζέντα. Αυτός είναι ακριβώς ο κόσμος που εμείς στο WWF οραματιζόμαστε και επιδιώκουμε μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτή. Άλλωστε, ο ρόλος οργανώσεων που αναζητούν λύσεις και παράγουν θετική σκέψη, όπως  το WWF, είναι ακριβώς να βλέπουν πέρα από τα όρια του status quoκαι του πολιτικού μοντέλου που επιδιώκει τη συντήρηση της σημερινής κατάστασης (business-as-usual), και να αναζητούν τον επανακαθορισμό της ατζέντας, διαμορφώνοντας και εκφράζοντας ιδέες που μπορεί τελικά να σημαίνουν ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή στον πλανήτη, ημών συμπεριλαμβανομένων».
Δημήτρης Καραβέλλας, Διευθυντής, WWF Ελλάς:
«Η παρέμβασή μας απευθύνεται τόσο στην Κυβέρνηση και στα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων, όσο βεβαίως και στους θεσμούς. Για την Ελλάδα, είναι απαραίτητη η διακομματική συναίνεση σε αυτό το υπερκομματικής σημασίας ζήτημα που αφορά τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Για τους εταίρους, ιδίως την Ευρωπαϊκή Ένωση, θεωρούμε πως έχει κρίσιμη σημασία η ανάδειξη του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης ως κοινού οράματος που ενώνει. Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, η πρότασή μας δεν καταλήγει σε διεξοδικά περιγεγραμμένες προτάσεις, καθώς στόχος μας είναι να ανοίξουμε έναν ευρύ πολιτικό διάλογο, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν οι ειδικότερες κατευθύνσεις για την ανάπτυξη μιας ζωντανής ελληνικής οικονομίας. Μια τέτοια στροφή άλλωστε θα πρέπει να συναποφασιστεί και να συνδιαμορφωθεί από όλες τις πλευρές αν θέλουμε να γίνει πραγματικότητα».
Θεοδότα Νάντσου, Επικεφαλής πολιτικής, WWF Ελλάς:
«Οι περιβαλλοντικά καταστροφικές πολιτικές των τελευταίων ετών, η αδιαφάνεια και η επιβράβευση της παρανομίας, οι διαρκείς αναδομήσεις των υπουργείων, υποσκάπτουν τις προοπτικές της Ελλάδας για την ανάπτυξη μιας υγιούς και βιώσιμης οικονομίας. Με αποκορύφωμα τις νέες εξαιρετικά ρυπογόνες και οικονομικά μη βιώσιμες λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ που προωθεί η κυβέρνηση, η χώρα μας καίει το μόνο δυνατό της χαρτί για βιώσιμη λύση στην κρίση. Η κρίση όμως είναι εδώ, βαθιά ριζωμένη όχι μόνο στην οικονομία και το σύστημα διακυβέρνησης, αλλά και στις καταστροφικές αντιλήψεις μας για τον πραγματικό μας πλούτο: τη φύση. Εμείς, ως WWF, καλούμε την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα να ανάγουν  τη διατήρηση και σοφή διαχείριση του φυσικού μας πλούτου σε κοινό όραμα και διαπραγματευτικό πλαίσιο για λύση στην κρίση χρέους που θα ωφελήσει την Ελλάδα, αλλά και τους εταίρους».
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com