Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Επικυρίαρχων ψήφισε οδηγία που εξισώνει τα έγκυρα ρωσικά κρατικά ΜΜΕ με την προπαγάνδα των ισλαμοπίθηκων του ISIS!

Ε.Ενωση. ΥΠΕΡ  ISISΣτις 23 Νοεμβρίου 2016 το Ευρωπαϊκό(σιωνιστικό) Κοινοβούλιο ενέκρινε μια οδηγία (non-legislative resolution) που εντέχνως εξισώνει την δραστηριότητα των ρωσικών κρατικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, δηλαδή το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik και το τηλεοπτικό κανάλι Russia Today (RT) με την προπαγάνδα του Ισλαμικού κράτους (Daesh ή ISIS).
Η οδηγία βασίστηκε στην έκθεση «Στρατηγική Επικοινωνίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση της προπαγάνδας εναντίον της από τρίτους - EU strategic communication to counteract propaganda against it by third parties’» που συντάχθηκε από ένα μέλος της ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (European Conservatives and Reformists  - ECR), την πολωνέζα  Άννα Φότιγκα (Anna Fotyga). Αναλυτικά στην ψηφοφορία της Τετάρτης υπήρξαν 304 ευρωβουλευτές που υποστήριξαν την προαναφερόμενη οδηγία, ενώ 179 ευρωβουλευτές την καταψήφισαν και 208 απείχαν της διαδικασίας.
Ειδικότερα στα περιεχόμενα της έκθεσης της Φότιγκα υπάρχουν οι ισχυρισμοί ότι η Μόσχα έχει ως στόχο την παραποίηση της αλήθειας, την δημιουργία αμφιβολιών, την πρόκληση ερίδων μεταξύ της ΕΕ και της Βόρειας Αμερικής (ΗΠΑ και Καναδάς), την παράλυση διαδικασιών λήψεως αποφάσεων, την δυσφήμιση των θεσμικών οργάνων της ΕΕ και της υποκίνησης του φόβου και της αβεβαιότητας μεταξύ των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπροσθέτως η έκθεση της υπονοεί ότι η Μόσχα παρέχει οικονομική στήριξη σε κόμματα και οργανισμούς που ανήκουν στην τωρινή αντιπολίτευση στα κράτη μέλη της ΕΕ.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ε.Ενωση. ΥΠΕΡ  ISIS
Παράλληλα, η έκθεση κατηγορεί την Ρωσία για άσκηση πληροφοριακού πολέμου (information warfare) με τακτικά όπλα τα κρατικά της ΜΜΕ, όπως το  τηλεοπτικό κανάλι Russia Today (RT) και το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, αλλά ακόμη και κρατικές οντότητες, όπως η ομοσπονδιακή υπηρεσία του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Rossotrudnichestvo (Россотрудничество) και το ίδρυμα Russkiy Mir. Και καλεί το ΝΑΤΟ να συνδράμει στην αντιμετώπιση αυτής της ρωσικής δραστηριότητας. Δηλαδή η έκθεση εντέχνως τοποθετεί την δραστηριότητα των παραπάνω ενημερωτικών και κρατικών ρωσικών οργανισμών μαζί με την δραστηριότητα τρομοκρατικών ομάδων όπως το Ισλαμικό Κράτος (Daesh / ISIS). Με αυτήν την δικαιολογία η ψήφιση της οδηγίας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στόχευε στον δραστικό περιορισμό της ενημερωτικής δραστηριότητας των ρωσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Ευρώπη επειδή προσβάλει τις "δημοκρατικές αξίες".

7SPY: SPUTNIΚ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


7spymania.blogspot.com/2015/09/sputni.html - Translate this page
Sep 10, 2015 - Το νέο ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο, «Σπούτνικ» («Sputnik») είναι γεγονός. Θα μεταδίδει σε όλο τον κόσμο ειδήσεις από τη Ρωσία και διεθνώς.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έσπευσε να επικρίνει το προαναφερόμενο ψήφισμα της οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά των ρωσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι η Ευρώπη προσπαθεί να "διδάξει" στην Ρωσία την έννοια της δημοκρατίας χρησιμοποιώντας τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου. Επίσης ο Ρώσος Πρόεδρος έκφρασε την ελπίδα του ότι τελικώς η κοινή λογική θα επικρατήσει και δεν θα υπάρξουν επιβεβαιωμένες πράξεις λογοκρισίας κατά των Ρωσικών ΜΜΕ. Παράλληλα τη ψήφιση της οδηγίας του περιορισμού των ρωσικών ΜΜΕ που εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο της ΕΕ καταδίκασε και η διευθύντρια ειδήσεων (Editor-in-Chief) του πρακτορείου Σπούτνικ Μαργαρίτα Σιμόνιαν (Маргарита Симоньян) ως μια πράξη κατάφωρης διάκρισης και καταφανούς λογοκρισίας.
Βέβαια εδώ να ασκήσουμε μια κριτική στα Ρωσικά ΜΜΕ, επειδή στα δημοσιεύματα τους αναφέρουν το κρατίδιο των Σκοπιών με μια ονομασία που καταφανώς ανήκει στην Ελλάδα. Η Μακεδονία είναι μια περιοχή στην Ελληνική επικράτεια και οι κάτοικοι της είναι Έλληνες!
Η δική μας πολιτική ανάλυση διαβλέπει ότι ο κύριος σκοπός και της έκθεσης και της έγκρισης της οδηγίας από την ΕΕ είναι προφανής. Προκειμένου να αντισταθμίσει τη λεγόμενη ρωσική προπαγάνδα, η οδηγία καλεί τα κράτη μέλη της ΕΕ να συνεργαστούν επί ίσοις όροις με το ΝΑΤΟ, δηλαδή ως το ΝΑΤΟ να ήταν άλλη μια κυβέρνηση, για την ανάπτυξη μηχανισμών συντονισμένης στρατηγικής επικοινωνίας και αντιμετώπισης υβριδικών και ασύμμετρων απειλών από την Ρωσία.
Είναι στην ουσία μια ακόμη συγκεκαλυμμένη κίνηση για την εδραίωση του ΝΑΤΟ ως μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια ακόμη προσπάθεια αναγνώρισης του ΝΑΤΟ ως ένα οργανισμό που να έχει να προσφέρει κάποια υπηρεσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για παράδειγμα με την δικαιολογία της ανάσχεσης της λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία το ΝΑΤΟ περιπολεί στο Αιγαίο από τον Απρίλιο του 2016. Αλλά στην ουσία το ΝΑΤΟ ήρθε για να εδραιώσει ένα προπύργιο του στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.  Με αυτόν τον τρόπο η πρόσφατη έλευση του Ρωσικού Στόλου με ναυαρχίδα το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" βρήκε το ΝΑΤΟ να έχει έτοιμες τις στρατιωτικές του υποδομές στην γεωστρατηγική σκακιέρα της Ελλάδος, Κύπρου και Συρίας.
Τελικώς δεν μας εκπλήττει ότι η έγκριση αυτής της οδηγίας που στην ουσία διατυμπανίζει την χρησιμότητα ύπαρξης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη έρχεται τώρα που ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει εκφράσει προεκλογικά τις αμφιβολίες του και για την χρησιμότητα αλλά ακόμη και για την αναγκαιότητα ύπαρξης του ΝΑΤΟ.
Γ. Επιτήδειος: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να βάζει στο ίδιο επίπεδο την προπαγάνδα της Ρωσίας και εκείνη του ISIS

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.