Translate

Το Ευρ(αι)ωκοινοβούλιο καλεί ΝΑΤΟ και »τσουβαλιάζει » τη Ρωσία μαζί με την ISIS και την Αλ Κάιντα ως εχθρό


Η πίεση σε ό,τι αφορά την υφιστάμενη προπαγάνδα στην οποία υποβάλεται η ΕΕ από ρωσικής πλευράς και από ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις είναι αυξανόμενη προειδοποιούν οι ευρωβουλευτές σε μια απόφαση που ψηφίστηκε την Τετάρτη.
Η παραπληροφόρηση αναζητά ν΄αλλοιώσει την αλήθεια , να ενσπείρει το φόβο να προκαλέσει την αμφιβολία και να διαιρέσει την Ένωση. Για ν΄αντιμετωπίσουν τις αντι-ΕE καμπάνιες, οι βουλευτές προτείνουν την ενδυνάμωση της μικρής ομάδας « της στρατηγικής επικοινωνίας » της ΕΕ και να επενδύσει περισσότερο στην ευαισθητοποίηση και στην εκπαίδευση.
Μια πιο μεγάλη επένδυση στα μίντια όσο και στα τοπικά , η δημοσιογραφία της έρευνας και οέλεγχος της πληροφορίας ομοίως προτείνονται από τους βουλευτές.Αποτέλεσμα εικόνας για σιωνιστικο εβροκοινοβουλιο
« Είμαι επιφορτισμένη να περιγράψω την προπαγάνδα άλλοτε των κρατικών παραγόντων όσο και των μη κρατικών.Σημειώσαμε πολυάριθμες αλλαγές. Αναφορικά με την Ομοσπονδία της Ρωσίας η κατάσταση είναι τώρα φανερή.Μετά την προσάρτηση της Κριμαίας και την επίθεση της Ρωσίας στο ανατολικό μέρος της Ουκρανίας , πολυάριθμες χώρες τώρα συνειδητοποίησαν την παραπληροφόρηση και και χειραγώγηση που παργαματοποιήθηκαν από αυτή τη χώρα « , δήλωσε η Anna Fotyga (ECR, PL).. που δίνει την αναφορά…. Η απόφαση υπογραμμίζει ότι η ΕΕ οφείλει να πολεμήσει κατών των εκστρατειών παραπληροφόρησης και προπαγάνδας από χώρες όπως η Ρωσία και μη κρατικούς παράγοντες όπως είναι το Ισλαμικό Κράτος , η Al-Qaida και άλλες βίαιες τζιχαντιστικές ισλαμιστικές οργανώσεις.
Η αντίπαλη προπαγάνδα κατάτης ΕΕ και των κρατών μελών της στοχεύει στην αλλοίωση της αλήθειας , στην πρόκληση της αμφιβολίας και στη διαίρεση της Ένωσης και ων βορειοαμερικανών εταίρων της, στην παράλυση της αποφασιστικής διαδικασίας décisionnel, στο να καταστήσει αναξιόπιστους τους ευρωπαικούς θεσμούς και να προξενήσει το φόβο και την αβεβαιότητα μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών.
Η Ρωσία αναζητά να διαιρέσει.
Οι ευρωβουλευτές προειδοποιούν ότι το Κρεμλίνο εναττικοποίησε την προπαγανδα του κατά της ΕΕ μετάτην προσάρτηση της Κριμαίας και τον υβριδικό πόλεμο στο Donbass. Σημειώνουν ότι « η ρωσική κυβέρνηση χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα εργαλείων τέτοιων όπως δεξαμενές σκέψης […], τηλεοπτικούς σταθμούς multilingues (π.χ, Russia Today), ψευδοπαρακτορεία τύπου και υπηρεσίες multimédias (Sputnik) [. …], κοινωνικά δίκτυα και trolls Internet, προκειμένου να επιυτεθεί στις δημοκρατικές αξίες, για να διαιρέσει την Ευρώπη, και να διασφαλίσει την εσωτερική υποστήριξη και να δώσει την εντύπωση ότι τα γειτονικά ανατολικά κράτη είναι χρεωκοπημένα ».
Η απόφαση υπογραμμίζει ότι το « Kρεμλίνο χρηματοδοτεί πολιτικά κόμματα κι άλλες οργανώσεις στο εσωτερικό της ΕΕ » και οικτείρει « τη ρωσικλη υποστήριξη των δυνάμεων anti-ΕE » όπως των κομμάτων της άκρας δεξιάς και των λαικίστικων δυνάμεων.
Η απόφαση προτείνει ομοίως την εμβάθυνση της συνεργασίας ανάμεσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αναφορικά με την στρατηγική επικοινωνία, την ενίσχυση της task force της Ένωσης στην στρατηγική επικοινωνία που αποτελείται από 9 πρόσωπα, την μεγαλύτερη υποστήριξη των μίντια για να προστατεύσει την ελευθερία τους και τον πλουραλισμό τους στις γειτονικές χώρες της ΕΕ. Η απόφαση υιοθετήθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο με τη ψήφο 304 υπέρ έναντι 179 κατά ενώ 208 ήταν απόντες.(ανακοινωθέν της απόφασης από το επίσημο SITE της ΕΕ.)europarl.europa 23.11.16 
Κέιμενο μίσους,πρόκλησης,επιθετικό,πολεμικό εμβατήριο όπου η ΕΕ Ένωση καθορίζει τον εχθρό τσουβαλίαζει ανιστόρητα την Ρωσία συλήβδην με το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com