Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΥΣΤΡΙΑ: Η Μαρία Θηρεσία με μπούρκα!

Μέλη της Γενιάς της Ταυτότητας τοποθέτησαν ένα πλήρες ισλαμικό πέπλο σε ένα από τα πιο γνωστά αγάλματα της Βιέννης για να διαμαρτυρηθούν για την ισλαμοποίηση της Αυστρίας.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας, η δράση έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρεςτηςΤρίτης
και απαιτούσε βαρύ εξοπλισμό για να ολοκληρωθεί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το        λογαριασμό τους στο Facebook.                                                                                                          
Το πέπλο τοποθετήθηκε στο ύψους 20 μέτρων άγαλμα για να διαμαρτυρηθούν, για την αυξανόμενη ισλαμοποίηση της Αυστρίας και περιελάμβανε και μία πινακίδα στο πόδι του αγάλματος που έγραφε «ισλαμοποίηση; Όχι ευχαριστώ!»

Η μπούρκα τοποθετήθηκε στο άγαλμα της πρώην αυτοκράτειρας της Αυστρίας Μαρίας Θηρεσίας η οποία εξακολουθεί να είναι πολύ σεβαστή στη χώρα για την διακυβέρνησή της και τις μεταρρυθμίσεις που έκανε στην εκπαίδευση και τη γεωργία. Ήταν επίσης γνωστό ότι υπήρξε κατά τη διάρκεια της βασιλείας αφοσιωμένη καθολική και επιχειρήσε να φέρεις στον καθολικισμό και άλλους.
"Εάν οι πολιτικοί σιωπούν για την ισλαμοποίηση, θα πρέπει να τους επιστήσουμε την προσοχή όλο και πιο ξεκάθαρα! Κάθε μέρα η χώρα μας ισλαμοποιείται όλο και περισσότερο", έγραψε η ομάδα, προσθέτοντας ότι «στα μουσουλμανικά νηπιαγωγεία, ζητάνε τζιχάντ κατά των απίστων και καλούν μεμονωμένους μουσουλμάνους να προχωρήσουν σε δολοφονίες, ουρλιάζοντας "Allahu Akbar!" στην Αυστρία. Εν τω μεταξύ, οι «ειδικοί» λένε ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ και ότι δεν συμβαίνει καμία ισλαμοποίηση".

Οι δολοφονίες που αναφέρονται πιθανό έχουν να κάνουν με τοδολοφόνο στο Γκρατς και τον μουσουλμάνο στη Βιέννη που προσπάθησε να αντιγράψει το έγκλημά του, πέφτοντας πάνω σε πεζούς με το αυτοκίνητό του, το στυλ των επιθέσεων στη Νίκαια στη Γαλλία νωρίτερα αυτό το χρόνο.

Οι Identitarians αναφέρθηκαν επίσης στην αύξηση των δικών για "αναρτήσει μίσους" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Αυστρία.

Λένε ότι όποιος διαμαρτύρεται για την ισλαμοποίηση θεωρείται ακραίος και ύποπτος εξτρεμισμού και στη χειρότερη περίπτωση καταλήγει στο δικαστήριο.  Ένα από τα μέλη τους στη Γερμανία δέχτηκε εισβολή αστυνομικών στο σπίτι του, επειδή έβαλε αυτοκόλλητα κατά της μαζικής μετανάστευσης στην πόλη του.

«Εμείς απαιτούμε επαναμετανάστευση όλων των παράνομων και εκείνων των μουσουλμάνων που απορρίπτουν την κοινωνική μας τάξη», γράφουν και να προσθέτουν «επιπλέον, οι πολιτικές διώξεις εκείνων των ανθρώπων που ανησυχούν για το μέλλον της Αυστρίας και την ισλαμοποίηση της χώρας μας πρέπει να σταματήσουν».
Η διαμαρτυρία είναι η τελευταία από την ομάδα που τους τελευταίους μήνες είχε αναρτήσει πανό κατά της μαζικής μετανάστευσης στην κορυφή της Πύλης του Βρανδεμβούργουστο Βερολίνο και μέλη της είχαν σκαρφαλώσει στο περίφημοBurgtheater στη Βιέννη. Σε εκείνο δήλωσαν ότι οι αριστεροί πολιτικοί ήταν υποκριτές που προωθούν την μαζική μετανάστευση, παρά τις ενδείξεις ότι αρκετοί από τους τρομοκράτες που συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, είχαν έρθει στην Ευρώπη ως "αιτούντες άσυλο".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

''666'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ vid

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ....ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ 

ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ...