Translate

Η ιουδαϊκή αριστερά της Θείας Τσία* διδάσκει ιστορία

Η ιουδαϊκή αριστερά της Θείας Τσία* διδάσκει ιστορία

Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ. Κάνει και σεμινάρια! 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Γέμισαν τον κόσμο με αφίσες διότι λεφτά υπάρχουν. Τιμούν τα πενήντα χρόνια από την εξέγερση των «εργατών» της Θείας Τσία ενάντια στον «κρατικό καπιταλισμό», διότι ο καπιταλισμός είναι ένας . Των Κομμουνιστών της Νέας Υόρκης.
Και εντάξει. ΟΚ. Αυτοί που το οργανώνουν της «μαρξιστικής», τη δουλειά τους κάνουν. Τα "θύματα", ο χαιβάν-χαιβάν, που θα πάνε να τους ακούσουν ,
θα πάρουν κουπόνια ή θα πάνε τσάμπα.
Και δεν έχουν ακούσει τίποτα τόσα χρόνια για το ποιος οργάνωσε ,χρηματοδότησε και υποστήριξε την "εργατική εξέγερση", μέσα από κανάλια της (μαρξιστικής) Συναγωγής, της (μαρξιστικής) Καθολικής Εκκλησίας, του (μαρξιστή) Καρδινάλιου Μιντσέντι, που είχε άσυλο στην αμερικανική πρεσβεία, και των στηριγμάτων της Άμπβερ, που πέρασαν μετά το 1945 στην υπηρεσία του «Ελευθέρου Κόσμου»;

Πρόκειται για μια κλασσική σύγκρουση της πραγματικότητας με τον εικονικό κόσμο και επειδή, όπως είχε επισημάνει ο Μπρεχτ το γελοίο προκύπτει από τη σύγκρουση των πραγματικοτήτων, το όλο πράγμα βγάζει γέλιο.

Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ, όπως έλεγε και ο θρυλικός Νίκος Τσιφόρος.

     Αλλά το ποιο ωραίο είναι ο αριστερός ομιλητής που θα εξηγήσει στα χαϊβάνια ότι ο κόσμος είναι σε αναβρασμό. Πάνος Γκαργκάνας. Ο άλλος , Γκαργκάνας. ο θείος ήταν ο κεντρικός τραπεζίτης. Μια οικογένεια. Και αριστερά και δεξιά.
Και ο μπαμπάς του Αβρούρι ήταν στο βουνό. Λογιστής της SOE.
Αλλά αυτά είναι ακατάληπτα. Οι «πονηροί» διπλωματούχοι δυσκολεύονται να τα εννοήσουν και διαβάζουν απομνημονεύματα Ρουφιανογιάννη και Ραγκαβή ακόμα και στον απόπατο. 


* Οι Ιταλοί της classe operaia την θεία Cia την πρόφεραν Τσία. 

ΔΕΛΤΙΟ11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com